25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Meghan Markle «μίλησε» για τη νέα της επιχείρηση και είναι έτοιμη για την κριτική που θα δεχτεί

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι ενοχλεί τη Meghan στην καριέρα της από εδώ και μπρος; Πόσο αγαπημένη είναι με τον Harry αυτή τη στιγμή;

Mόλις χτες (15 Ioυλίου), το ανανεωμένο portal του Archewell αποκάλυψε και την φημολογούμενη αλλαγή στο επώνυμο του Archie και της Lilibet. Σπάζοντας μια παράδοση 64 ετών, τα παιδιά του Harry και της Meghan θα πάρουν το επώνυμο Sussex αντί για Mountbatten Windsor, επώνυμο που είχαν όλοι οι άντρες απόγονοι του πρίγκιπα Φίλιππου.

Αποστομωτικός ο πρίγκιπας Harry στην παραλαβή του βραβείου Espy! Η αναφορά στο δεσμό μάνας – γιου

Μετά την αλλαγή αυτή και μετά από το βραβείο Espy που παρέλαβε ο Harry, η Meghan είναι πια έτοιμη να προχωρήσει με τη διαδικτυακή της επιχείρηση, το American Orchard και είναι έτοιμη και για την αρνητική κριτική που θα δεχτεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, η δούκισσα γνωρίζει καλά πως κάθε κίνησή της αντιμετωπίζεται με αγριότητα και αυτό θα συμβεί και στα επόμενα πρότζεκτ της.

Ο royal δημοσιογράφος, Tom Quinn μίλησε επί του θέματος στη Mirror και τόνισε πως η Meghan έχει φτάσει στο σημείο να ξέρει πως ό,τι κι αν κάνει, τα αρνητικά σχόλια θα είναι πολλά. Η ίδια δεν κατανοεί γιατί ο κόσμος δεν μπορεί απλά να θαυμάσει τη δουλειά της.

Meghan Markle: Το κρυφό μήνυμα πίσω από την πρόσφατη εμφάνιση της μας θύμισε το royal στυλ της

Πιο αγαπημένοι από ποτέ ή Sussexes ή μήπως όχι!

Οι πρώην royals πάντως, δεν επιτρέπουν τον αρνητικό θόρυβο να τους σταματήσει και το ίδιο έκανε ο Harry στην παραλαβή του βραβείου Pat Tillman στα Espy όπου και υπήρξε αποστομωτικός.

Και μιας και μιλάμε για τα εν λόγω βραβεία, εκεί, αρκετά βιντεάκια και φωτογραφίες, δείχνουν τη Meghan να προσπαθεί μάταια να έχει επαφή με τον Harry ο οποίος δεν ήθελε καν να αγγίξει τα χέρια της αγαπημένης του.

Ο Darren Stanton πάντως, από την εφημερίδα Express τόνισε πως η γλώσσα του σώματος της Markle έδειχνε πως η βραδιά άνηκε στον Harry, ο οποίος σύμφωνα με τον ειδικό δεν έκρυψε τη στοργή του για την αγαπημένη του.

: 2024 The Associated Press. All rights reserved.

: 2024 The Associated Press. All rights reserved.

: 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό