23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Meghan Markle έκανε την πρώτη της βόλτα μετά τη γέννηση της κόρης της

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι έκανε η Meghan Markle στην πρώτη βόλτα μετά τη γέννηση της κόρης της.

Στις 4 Ιουνίου 2021 η Meghan Markle έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της Lilibet Diana.

Έχουν περάσει 11 ημέρες από τη γέννηση της Lili και μπορεί να μην επικρατεί ο κακός χαμός που επικρατούσε από παπαράτσι και δημοσιογράφος με τη γέννηση του μεγάλου αδερφού της Lilibet, του δίχρονου σήμερα Archie, όμως και στην Καλιφόρνια, έξω από το σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μια μικρή βαβούρα συνεχίζει να υπάρχει.

Η γνωριμία με την Lilibet Diana:

Όλος ο κόσμος ανυπομονεί να γνωρίσει την κόρη της 39χρονης δούκισσας του Sussex και του 36χρονου πρίγκιπα Harry. Τον πρωτότοκο γιο του ζευγαριού τον γνωρίσαμε στο κάστρο του Windsor δύο ημέρες μετά τη γέννησή του. Αυτή τη φορά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν οι Sussexes που έχουν παραιτηθεί των royal καθηκόντων τους, θα αποφασίσουν να μας δείξουν τη Lilibet.

Αν βέβαια το κάνουν, η γιορτή του πατέρα στις 20 Ιουνίου θα ήταν μια καλή ευκαιρία.

Η πρώτη βόλτα της Markle:

Σε αυτή τη λοχεία, η Markle βρίσκεται στην έδρα της. Ξέρει ακριβώς πώς να αποφύγει τους παπαράτσι έξω από την πολυτελή κατοικία της στην Καλιφόρνια, δεν έχει να ακολουθήσει κανένα πρωτόκολλο και στο Archewell, των οργανισμό της με τον Harry έχει δηλώσει πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της έχουν πάρει γονική άδεια μετά τη γέννηση της κόρης τους.

Το σκίτσο του Harry με την κόρη του και τη Diana συγκινεί

Φίλη της Markle, χωρίς να ξέρουμε το ποια ακριβώς είναι μίλησε στο In Touch και αποκάλυψε πως η δούκισσα πατάει και πάλι γερά στα πόδια της και έκανε την πρώτη της βόλτα ως μαμά δύο παιδιών πια.

Η Meghan έκανε βόλτα τα σκυλιά της οικογένειας κοντά στο σπίτι της, έχει επανέλθει πλήρως μετά τον τοκετό και όταν δεν είναι έξω, χαλαρώνει στο σπίτι της με τον Harry στη νέα τους πραγματικότητα με τα δύο παιδιά στο σπίτι.

«Το ζευγάρι χαλαρώνει και ως νέοι γονείς της Lilibet, είναι και οι δύο πολύ περήφανοι. Ο Harry είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του και βοηθάει όπου και όπως μπορεί. Ο Harry είναι εκείνος που κόβει τα λαχανικά και φτιάχνει φρέσκο χυμό για τον Archie και τη Meghan και περνάει χρόνο με τον γιο του, κάνοντας μπάνιο στην πισίνα ή ταΐζοντας τις κοτούλες της οικογένειας, ειδικά όταν η Markle πρέπει να κοιμηθεί ή να ξεκουραστεί.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό