16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Mazda teasάρει το εσωτερικό του CX-90

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Mazda έδωσε ένα ακόμα teaser για το επερχόμενο πολυτελές SUV της, και αυτή τη φορά, η εστίαση είναι στο εσωτερικό του CX-90. Από ό,τι μπορούμε να δούμε από τις λεπτομέρειες, φαίνεται ότι οι σχεδιαστές της Mazda “ίδρωσαν” για το τελικό αποτέλεσμα, με το ιαπωνικό μοντέλο να διαθέτει μια premium καμπίνα, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
Τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στις 31 του μηνός, με το CX-90 να κυκλοφορεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Το CX-90 θα αποτελέσει τη νεότερη ναυαρχίδα της εταιρείας, με φαρδύτερες, μεγαλύτερες και πιο επιθετικές αναλογίες από οποιοδήποτε τρέχον μοντέλο της και σχεδιαστικά, το CX-90 θα συνεχίζει να φέρει την Kodo Design φιλοσοφία της Mazda.

Το μοντέλο θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, προσφέροντας 7θέσια διάταξη και θα βασίζεται στη νέα πισωκίνητη Large Architecture πλατφόρμα, η οποία υποστηρίζει και το σύστημα τετρακίνησης i-Activ. Μηχανικά κάτω από το καπό θα υπάρχει ο πρώτος εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας που φέρει την υπογραφή της ιαπωνικής εταιρίας.
Πιο συγκεκριμένα, η Mazda έχει αποκαλύψει ότι το CX-90 θα προσφέρεται με έναν 3,3-λίτρων turbo βενζινοκινητήρα, απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής. Ωστόσο, θα υπάρχει επιλογή και ενός plug-in υβριδικού συνόλου. Αυτό θα συνδυάζει τον 2,5-λίτρων Skyactiv-G κινητήρα βενζίνης, απόδοσης 192 ίππων με 261 Nm ροπής, με έναν έναν ηλεκτροκινητήρα 100 kW (136 ίππων) και 250 Nm ροπής.
Το σύνολο αναμένεται να αποδίδει συνδυαστικά 327 άλογα με 500 Nm ροπής, με την μπαταρία χωρητικότητας 17,8 kWh να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 63 χλμ, με ταχύτητες έως και 100 χλμ/ώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό