24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Maybach μπαίνει στον κόσμο των αρωμάτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξι αρώματα για όσους θέλουν να μυρίζουν σαν… υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

Η Maybach, γνωστή για τα πανάκριβα και πολυτελή της αυτοκίνητα, αποφάσισε να επεκταθεί στον κόσμο των αρωμάτων. Και γιατί όχι; Αν μπορείς να οδηγείς μια Mercedes-Maybach, γιατί να μην μπορείς και να μυρίζεις σαν μία; Η νέα της συλλογή Haute Parfumerie περιλαμβάνει έξι διαφορετικά αρώματα, όλα φτιαγμένα από την Anne Flipo, μια κορυφαία αρωματοποιό από τη Γαλλία.

Τα αρώματα υπόσχονται να ενσωματώνουν τις αξίες της μάρκας: κομψότητα, αποκλειστικότητα και τέχνη. Από το «Radiant Green», που μοιάζει να βγήκε από έναν πρωινό περίπατο σε έναν ακριβό κήπο, μέχρι το «Fascinating Oud», το οποίο παντρεύει το ξύλο oud με νότες μιμόζας, η συλλογή προσφέρει κάτι για τον καθένα που θέλει να νιώσει λίγο πιο… Maybach. Τα άλλα τέσσερα αρώματα ονομάζονται Snow White Leather, Vibrant Tuberose, Unexpected Orris και Charismatic Rose.

Και φυσικά, τα μπουκάλια των αρωμάτων δεν θα μπορούσαν να είναι απλά μπουκάλια. Έχουν αλουμίνιο, ξύλινη βάση και την υπογραφή της Maybach. Γιατί, προφανώς, ακόμα και το άρωμα χρειάζεται την κατάλληλη «premium» εμφάνιση.

Αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να βρεις αυτά τα αρώματα, δεν είναι σε κάποιο σούπερ μάρκετ. Διατίθενται στα online καταστήματα της Maybach και της Mercedes-Benz, για να ταιριάξουν με το πολυτελές στιλ των αγοραστών τους. Διότι, όπως φαίνεται, το να οδηγείς μια Maybach δεν αρκεί πια… πρέπει και να μυρίζεις σαν μία…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό