16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Maserati μας δείχνει καμουφλαρισμένη την Grecale

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο SUV της αποκαλύπτει η Maserati, με τον CEO της Stellantis, Carlos Tavares, να είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα πρωτότυπο δοκιμών, μιας και βρέθηκε στο εργοστάσιο της Maserati στη Μόντενα που ξεκίνησε την παραγωγή του MC20.

Τα παγκόσμια αποκαλυπτήρια της Grecale θα γίνουν πριν το τέλος του 2021 και η παραγωγή της θα γίνεται στο εργοστάσιο του Cassino της Ιταλίας, όπου η Maserati έχει προγραμματίσει επένδυση περίπου 800 εκατομμυρίων ευρώ.
Το δεύτερο SUV της Maserati θα τοποθετηθεί κάτω από την Levante με το όνομα του να προέρχεται από τον “δυνατό βορειοανατολικό άνεμο της Μεσογείου”.

Θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη της μάρκας, ενώ θα βασίζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με την Alfa Romeo Stelvio, στο εργοστάσιο της Stellantis. Όπως καταλαβαίνεις θα μοιράζεται την πλατφόρμα Giorgio και πολλά από τα βασικά στοιχεία με το μοντέλο της Μιλανέζικης φίρμας, ενώ θα έχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του παγκόσμιου προγραμματισμού της Maserati, Francesco Tonon, το νέο SUV θα είναι το πιο πρακτικό στην κατηγορία του, αλλά θα είναι επίσης πολυτελές. Ακόμα, θα διαθέτει τον καλύτερο σχεδιασμό και τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό