14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Marie Kondo αποκαλύπτει το μυστικό για ένα τακτοποιημένο γραφείο στο σπίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η διάσημη σύμβουλος οργάνωσης, Marie Kondo, αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ένα γραφείο για να φαίνεται προσεγμένο.

Για όσες εργαζόμαστε από το σπίτι, ένα τακτοποιημένο γραφείο μάς βοηθά πάντα να παραμένουμε συγκεντρωμένες και να έχουμε περισσότερη έμπευση. Για να το πετύχεις αυτό, η Marie Kondo προτείνει μία και μοναδική λύση: τη μέθοδο tech kit. Τι είναι αυτό; Η αποθήκευση των αντικειμένων τεχνολογίας που έχεις πάνω στο γραφείο σου, σε ειδικές θήκες.

Σίγουρα, δε μας ενθουσιάζει με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσαν να κάνουν τα σημειωματάρια με γκλίτερ και οι πολύχρωμοι φάκελοι, ωστόσο καμιά φορά το πρακτικό είναι πιο σημαντικό από το όμορφο – ειδικά όταν πρόκειται για το έπιπλο της εργασίας μας.

Συμβουλές για να φτιάξεις ένα όμορφο γραφείο

Η μέθοδος tech kit είναι σωτήρια για όλες εμάς που χάνουμε συνεχώς τους φορτιστές του laptop μας και πραγματικά, τα αντικείμενα αποθήκευσης είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας!

Η σωτήρια λύση που προτείνει η Marie Kondo για ένα τακτοποιημένο γραφείο

Σύμφωνα με τη Marie Kondo, αν θέλεις να πυροδοτήσεις την έμπνευση και την ευχαρίστησή σου όσο εργάζεσαι από το γραφείο του σπιτιού σου, θα πρέπει να προμηθευτείς μία θήκη όπου εκεί θα αποθηκεύσεις όλα τα καλώδια, τα ακουστικά και τους φορτιστές σου.

Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, αν θέλεις να βάλεις μία τάξη στο γραφείο σου; Να αγοράσεις το συντομότερο δυνατό μία θήκη με πολλές θηλιές και να συγκεντρώσεις όλα τα αντικείμενα τεχνολογίας σε ένα μέρος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
7 items για να νιώθεις σαν στο σπίτι σου όταν δουλεύεις στο γραφείο
Ήρθε η ώρα ν΄αγαπήσεις τα ποντίκια-8 mouses να διαλέξεις για το γραφείο σου
10 gadgets που χρειάζεται να έχεις στο γραφείο σου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό