22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Madonna γίνεται 66 και όλοι μιλούν για τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της. Ποιο είναι το νέο; 

Ειδήσεις Ελλάδα

Με αφορμή τα γενέθλια της Madonna, πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην ερωτική της ζωή. Τελικά είναι όπως την θυμόμαστε;

Η βασίλισσα της ποπ γιορτάζει σήμερα τα 66α γενέθλιά της! Ως μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, η ζωή της Madonna βρίσκεται στο μικροσκόπιο από την άνοδό της μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, η τραγουδίστρια μας κρατάει σε εγρήγορση με την ερωτική της ζωή και την ολοένα διευρυνόμενη οικογένειά της.

Φέτος, τα γενέθλια της Madonna την βρίσκουν σε μια διαφορετική ερωτική κατάσταση από άλλες χρονιές. Ή μήπως όχι;

Πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε η ηλικία του νέου της συντρόφου, ο οποίος είναι 28 ετών τη στιγμή που η διάσημη τραγουδίστρια μόλις έγινε 66. 38 χρόνια διαφορά δεν τα λες και λίγα!

Η Madonna έπεσε από καρέκλα σε συναυλία και μας έδειξε πως όταν πέφτεις απλώς πρέπει να συνεχίζεις

Η Madonna, ωστόσο, δεν μας έχει συνηθίσει να κρύβει τις σχέσεις της από τη δημοσιότητα. Έτσι λοιπόν, μια πρόσφατη εμφάνισή της στην Ιταλία ήταν αυτή που αποκάλυψε τη σχέση της με τον Akeem Morris. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η τραγουδίστρια της ποπ εθεάθη να κάνει βόλτα στο Πορτοφίνο, κρατώντας από το χέρι τον Τζαμαϊκανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος εργάζεται ως μοντέλο. Οι δυο τους γνωρίζονται από το 2022, αφού είχαν συνεργαστεί για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία είναι γυμνή, καλύπτει το στήθος της και δίπλα της είναι ο νέος της σύντροφος.

Η Madonna έχει σχέση με αρκετά νεότερό της άντρα. Και ποιο το νέο;

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μας απασχολεί με την ερωτική της ζωή και που συνάπτει σχέση με άντρα με διαφορά ηλικίας.

Η ίδια υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Sean Pen από το 1985 έως το 1989 και στη συνέχεια με τον σκηνοθέτη Guy Ritchie από το 2000 έως το 2008, με τον οποίο έχει έναν γιο, τον Rocco. Έχει συνάψει σχέσεις με αρκετά νεότερους από εκείνη άντρες, όπως ο χορευτής Brahim Zaibat και το μοντέλο Kevin Sampaio.

Μάλιστα, μερικούς μήνες νωρίτερα όλοι σχολίαζαν τον 35 χρόνια νεότερό της Josh Popper, με τον οποίο την είχαμε δει να βγαίνει τότε.

Η σεξουαλικότητα της Madonna δημιούργησε δυσφορία από την αρχή της καριέρας της. Όλα ξεκίνησαν απ’ όταν επέλεξε το όνομά της, το οποίο στα ιταλικά σημαίνει παρθένα. Στη συνέχεια, στο δεύτερο άλμπουμ της, το 1984, κυκλοφόρησε την επιτυχία «Like A Virgin», μέσα από την οποία ασχολήθηκε με ζητήματα της γυναικείας σεξουαλικής επιθυμίας.

Ενώ η Madonna είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, την οποία ξεπέρασαν μόνο οι Beatles, ο Michael Jackson και ο Elvis Presley, η ίδια έχει επικριθεί πολλές φορές για την ερωτική της ζωή, επειδή έχει εκφράσει ανοιχτά τη σεξουαλικότητά της. Μάλιστα, η παρουσία της στα social media έχει προκαλέσει κατά καιρούς κύμα αντιδράσεων, λόγω των αποκαλυπτικών φωτογραφιών που ανεβάζει στο προφίλ της. Βγάζει selfies που δείχνουν το ντεκολτέ της ή και άλλες στις οποίες είναι γυμνή και απλώς κρύβει το στήθος με τα μαλλιά της.

Κατά καιρούς έρχονται στο προσκήνιο νέα σχετικά με τους διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους που έχει, χωρίς όμως η ίδια να επιβεβαιώνει ή διαψεύδει κάτι επίσημα.

Ποια είναι στ’ αλήθεια η ερωτική της ζωή;

Πρώιμη ερωτική ζωή

Στο απόγειο της φήμης της στις δεκαετίες του ’80 και του ’90, η Madonna έβγαινε με άντρες τόσο διαφορετικούς και δυναμικούς όσο και η καριέρα της.

Ήταν μαζί με τον Jean-Michel Basquiat, έναν από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του 20ού αιώνα, για ένα χρόνο μεταξύ 1982 και 1983 πριν γνωρίσει και παντρευτεί τον ηθοποιό Sean Penn, με τον οποίο απέκτησε τον γιο της, Rocco.

https://www.instagram.com/p/C-iEVXyut4h/

Στη δεκαετία του ’90, η Madonna και ο ηθοποιός Warren Beatty είχαν μια πολύ προβεβλημένη σχέση αφού συναντήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας τους Dick Tracy το 1989. Ωστόσο οι δυο τους έβγαιναν μόλις για 15 μήνες.

Η τραγουδίστρια έβγαινε επίσης με τον ράπερ Vanilla Ice για οκτώ μήνες το 1991 και στη συνέχεια με τον Tupac Shakur στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Έπειτα συνέχισε για λίγο με τον αστέρα του μπάσκετ Dennis Rodman, ενώ ακολούθησε μια περιπέτεια με τον John F Kennedy Jr.

Η συνάντηση με τον Ritchie

Η Madonna και ο σκηνοθέτης του Sherlock Holmes Guy Ritchie γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι τους το 1999.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τον γιο του, Rocco, στις 11 Αυγούστου 2000 και παντρεύτηκε στη Σκωτία τον Δεκέμβριο του 2000. Ήταν παντρεμένοι για οκτώ χρόνια προτού τα χαλάσουν, και μόνο καλά λόγια είχαν ο ένας για τον άλλον στη συνέχεια.

Ο Guy δήλωσε στο περιοδικό Details το 2011: «Απόλαυσα τον πρώτο μου γάμο. Σίγουρα δεν είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω. Η εμπειρία ήταν τελικά πολύ θετική».

Η πρωτότοκη Lourdes

Το πρώτο παιδί της Madonna, η Lourdes, γεννήθηκε το 1996. Η τραγουδίστρια τότε είχε σχέση με τον γυμναστή Carlos Leon. Όμως, οι γονείς της Lourdes χώρισαν μόλις ένα χρόνο αργότερα.

Η Madonna έχει συνολικά έξι παιδιά, την Lourdes, τον Rocco και άλλα τέσσερα, τα οποία έχει υιοθετήσει, τον Da, την Mercy και τα δίδυμα Stella και Estere.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό