22.4 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Lynk & Co Hellas συνεργάζεται με την ΕΚΚΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lynk & Co Hellas ανακοίνωσε μια νέα, σημαντική συνεργασία με την EKKA Αυτοκίνητα Α.Ε., ενισχύοντας το δίκτυο της στην Αθήνα. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, με στόχο την παροχή σύγχρονων και ολοκληρωμένων λύσεων κινητικότητας στην ελληνική αγορά.

Η EKKA Αυτοκίνητα, ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα, θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα, ενισχύοντας την παρουσία της Lynk & Co στην περιοχή. Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να συμπληρώσει το υπάρχον δίκτυο, το οποίο περιλαμβάνει το Lynk & Co Space στο Μαρούσι και συνεργασίες με άλλους κορυφαίους συνεργάτες, όπως η Παντόπικος Α.Ε..

Σύμφωνα με τον Domen Habič, Πρόεδρο της SEEAG και της Lynk & Co Hellas, η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την κοινή φιλοσοφία των δύο εταιρειών, με έμφαση στην καινοτομία και την πελατοκεντρική εξυπηρέτηση.

Ο Αντώνης Κουτσουμάρης, CEO της EKKA Αυτοκίνητα, τόνισε τη στρατηγική σημασία της συνεργασίας, βλέποντας την Lynk & Co ως μια εταιρεία που ενισχύει την ανάπτυξη της EKKA για τα επόμενα χρόνια.

Η συνεργασία αυτή είναι μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Lynk & Co Hellas, η οποία στοχεύει στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου έως 15 σημείων πώλησης και εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Η Lynk & Co, με την υποστήριξη της Geely Auto Group και της Volvo Car Group, συνεχίζει να αμφισβητεί τα καθιερωμένα πρότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις κινητικότητας.

Για πληροφορίες σχετικά με το πλήρες δίκτυο της Lynk & Co στην Ελλάδα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.lynkco-see.com/gr/network.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό