23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η L’Oréal Group διανέμει δωρεάν αντισηπτικά τζελ για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊου

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020, 07:45

H L’Oréal Group, ακολουθώντας το παράδειγμα του ομίλου LVMH, συμβάλλει ενεργά στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παράγοντας και διανέμοντας δωρεάν αντισηπτικά τζελ στις γαλλικές υγειονομικές αρχές.  

«Σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση κρίσης, είναι δική μας ευθύνη να συμβάλουμε με κάθε δυνατό τρόπο στη συλλογική προσπάθεια», δήλωσε ο Jean-Paul Agon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της L’Oréal και πρόσθεσε: «Η L’Oréal επιθυμεί να εκφράσει την εκτίμησή της, την υποστήριξή της και την αλληλεγγύη της απέναντι σε όλους εκείνους που με εξαιρετικό θάρρος δρουν για την καταπολέμηση αυτής της πανδημίας».

Η La Roche-Posay, μέλος της L’Oréal Group, πρόκειται να εφοδιάσει με υδροαλκοολικό τζελ τα νοσοκομεία, τα γηροκομεία και τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, ενώ παράλληλα πρόκειται να παρέχει μπουκάλια σε εγκαταστάσεις που έχουν τη δυνατότητα να παράγουν τα δικά τους αντισηπτικά τζελ.

Η Garnier θα παρέχει εκατομμύρια δοχεία με αντισηπτικό τζελ σε όλη την Ευρώπη.  

Η L’Oréal θα δωρίσει επίσης 1 εκατομμύριο ευρώ σε οργανώσεις, που βοηθούν τους μειονεκτούντες.
Η εταιρεία θα προσφέρει kit υγιεινής, που θα περιλαμβάνουν αφρόλουτρο, σαμπουάν, και υδροαλκοολικό τζελ για κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό