20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Lincoln ανακαλεί 142.734 MKC επειδή μπορεί να πάρουν φωτιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lincoln ανακαλεί στις ΗΠΑ 142.734 MKC που κατασκευάστηκαν μεταξύ 20 Αυγούστου 2013 και 2 Αυγούστου 2019 επειδή στον αισθητήρα παρακολούθησης της μπαταρίας, που είναι τοποθετημένος κοντά τη μπαταρία, θα μπορούσε κάποιος τεχνικός να προκαλέσει άθελα του ζημιά κατά την αλλαγή της μπαταρίας ή κατά τη διάρκεια εργασιών σε εκείνο το σημείο.

Ο αισθητήρας είναι τοποθετημένος σε ένα πλαστικό περίβλημα και εάν αυτό καταστραφεί θα μπορούσε να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα στην πλακέτα του κυκλώματος του αισθητήρα. Εάν συμβεί αυτό, υπάρχει περίπτωση να προκληθεί πυρκαγιά. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο συγκεκριμένος αισθητήρας τροφοδοτείται συνεχώς με ρεύμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προκύψει βραχυκύκλωμα ακόμα και όταν το όχημα είναι σβηστό.

Η εταιρία συμβουλεύει τους ιδιοκτήτες των προς ανάκληση MKC να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους έξω και μακριά από κτίρια ή άλλα οχήματα μέχρι να γίνουν οι εργασίες επιδιόρθωσης που περιλαμβάνει μια ασφάλεια.
Η Lincoln γνωρίζει 19 αναφορές για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από τον κατεστραμμένο αισθητήρα, αλλά δεν γνωρίζει κάποιον τραυματισμό που να σχετίζεται με το ζήτημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό