22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Lili Reinhart έγινε το σύμβολο του μοντέρνου girly style

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός έγινε 25 ετών και είναι πιο στυλάτη από ποτέ.

Η Betty Cooper του Riverdale έγινε το Internet sensation όταν το CW αποφάσισε να κυκλοφορήσει τη σειρά μέσα στο 2017.

Η Lili Reinhart, η γλυκιά ηθοποιός που ανέλαβε να την ενσαρκώσει, μετατράπηκε σε μία από τις πιο fresh & stylish καλλιτέχνιδες που απέκτησαν μεγάλο κοινό όχι μόνο για τις υποκριτικές τους ικανότητες αλλά και για το γεγονός ότι κάθε φορά που εμφανιζόταν όλοι συζητούσαν την εμφάνισή τους. Σήμερα γίνεται 25 ετών.

Οι dramatic εμφανίσεις

Η Reinhart λατρεύει τις dramatic εμφανίσεις. Όλες εκείνες τις επιλογές που ξέρει ότι θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω της. Και αυτό πετυχαίνει.

Το κοινό σπεύδει να κάνει αναζήτηση του σχεδιαστή που επιμελήθηκε το look της με κάθε δημόσια εμφάνιση που επιλέγει να κάνει. Για τις πρεμιέρες, για τα βραβεία, για όλες εκείνες τις φορές που ντύνει τα ρούχα με ένα χαμόγελο και τα κάνει να λάμπουν.

Κάνει φωτογραφίσεις για διάσημα brands, όπως Ilaria Urbinati, και βρίσκεται στις σελίδες μεγάλων περιοδικών μόδας, όπως το Allure.

Η everyday Reinhart

Τα πράγματα στην καθημερινότητά της, όμως, είναι αρκετά διαφορετικά. Με μία σύντομη βόλτα στο προφίλ της στο Instagram, μπορείς εύκολα να καταλάβεις ότι η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα αρκετά πιο απλό στυλ όταν τα φώτα κλείνουν.

Θα φορέσει T-shirt, σαλοπέτες, jean σορτσάκια, tank tops, όλα εκείνα τα ρούχα που δε διαφέρουν καθόλου από αυτά που έχει ένα μέσο, non-celeb κορίτσι στην γκαρνταρόμπα του. Και δίνει άλλον έναν λόγο στο κοινό της να την αγαπήσει.

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο red carpet.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό