20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η LG ετοιμάζει Android smartphone με κάμερα 192 Megapixel;

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι να τα κάνεις τα 64MP όταν υπάρχουν κάμερες 108MP; Από την άλλη λες τι να μας πουν τα 108MP όταν η Xiaomi ετοιμάζει κάμερα κινητού με αισθητήρα 144MP; Και όμως, ούτε τα 144MP είναι αρκετά, γιατί σύντομα έρχεται smartphone με 192MP κάμερα.

Ο πόλεμος των καμερών

Όλα αυτά έχουν ειπωθεί ξανά, αλλά πρέπει να γίνεται και μία ανακεφαλαίωση, για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν. Τα 108MP έχουν χαρακτηριστεί υπερβολικά για ένα smartphone, ενώ τα 64MP θεωρούνται ιδανικά και ότι καλύπτουν τον μέσο χρήστη.

Παρ’ όλα αυτά, οι εταιρείες συνεχίζουν να παλεύουν για το ποια θα δημιουργήσει το smartphone με το μεγαλύτερο module καμερών, τόσο σε πλήθος αισθητήρων, όσο και MP. Για παράδειγμα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με κάμερα 144MP.

Τα 108MP και τα 144MP είναι λίγα

Ο γνωστός leaker Digital Chat Station δήλωσε στο Weibo ότι έρχεται smartphone με κάμερα 192MP και επεξεργαστή Snapdragon 765. Οπότε, πρόκειται για ένα έξυπνο τηλέφωνο το οποίο δεν θα έχει flagship SoC.

Βέβαια, υπάρχει ένα αρνητικό ίσως στοιχείο όσον αφορά τον επεξεργαστή. Ο Snapdragon 765 υποστηρίζει τα 192MP αλλά μόνο για τη λήψη φωτογραφιών. Αυτό σημαίνει ότι το smartphone δεν θα υποστηρίζει HDR ή multi-frame επεξεργασία.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι αυτό το smartphone, αλλά σύμφωνα με την αναφορά του leaker ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, θα μπορούσε να ανήκει στη νέα σειρά της LG.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό