22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Lancia teasάρει ένα πρωτότυπο στο Metaverse

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο φετινό Metaverse Fashion Week, η σημαντικότερη διοργάνωση μόδας στον ψηφιακό κόσμο, η Lancia θα πραγματοποιήσει την είσοδό της στον κόσμο του Metaverse, δίνοντας παράλληλα και μια πρώτη γεύση από το καινούργιο της πρωτότυπο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί στις 15 Απριλίου.

Η ψηφιακή έκθεση της μάρκας θα αντικατοπτρίζει τη νέα εταιρική εικόνα που παρουσιάστηκε πρόσφατα στον πρώτο φυσικό χώρο πώλησης της “νέας” Lancia στη via Gattamelata στο Μιλάνο. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση αποτελεί και το πρότυπο που θα ακολουθήσουν όλες οι νέες εκθέσεις της μάρκας στην Ευρώπη, και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ακολουθήσει τουλάχιστον το 50% του δικτύου της μάρκας στην Ιταλία, ποσοστό που θα φτάσει το 100% μέχρι την παρουσίαση του νέου Ypsilon το πρώτο 6μηνο του 2024.

Το πλάνο ανάπτυξης της Lancia σε πρώτη φάση περιλαμβάνει τη δημιουργία 70 σημείων πώλησης σε 70 Ευρωπαϊκές πόλεις, με την ιταλική εταιρία να φιλοδοξεί να προσφέρει το ίδιο ακριβώς υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και σε εκείνα που θα βρίσκονται στο περιβάλλον Metaverse.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό