23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Lamborghini teasάρει την ανανεωμένη Urus στο Pikes Peak

Ειδήσεις Ελλάδα

Την επόμενη εβδομάδα, η Lamborghini θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του φετινού Pebble Beach την ανανεωμένη Urus, η οποία θα αποκτήσει plug-in υβριδική και Sport RS έκδοση, ενώ μέσα στο μήνα θα δούμε και την Huracan Sterrato.
Για το teasing του ιταλικού SUV, η εταιρία με έδρα την Sant’Agata έδωσε ένα που μας δείχνει το ανανεωμένο μοντέλο να δοκιμάζεται στη διαδρομή της διάσημης ανάβασης του Pikes Peak, που βρίσκεται στο Κολοράντο των ΗΠΑ.

Στο teaser βλέπουμε ένα πρωτότυπο της Urus με το γνωστό πορτοκαλί καμουφλάζ, με το μοντέλο να φέρει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα και νέα διακοσμητικά. Μπορούμε επίσης να δούμε τις νέες ζάντες πολλαπλών ακτίνων με μαύρο φινίρισμα, μια μεγαλύτερη πίσω αεροτομή, και νέες, πιο εμφανείς απολήξεις για την εξάτμιση.
Η plug-in υβριδική έκδοση θα συνδυάζει τον 4,0-λίτρων bi-turbo V8 κινητήρα βενζίνης απόδοσης 600 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα, που θα αποδίδουν συνδυαστικά 820 άλογα.
Λόγω του υβριδικού συστήματος (μπαταρίες, ηλεκτροκινητήρας κτλ), το βάρος της Urus PHEV θα αυξηθεί κατά 250 κιλά και αναμένεται να αγγίζει τα 2.450 κιλά. Η Urus Sport RS θα φορά τον 4,0-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 675 ίππων με την ροπή του να αγγίζει τα 900 Nm, έχοντας νέο bodykit.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό