18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Lamborghini θέλει πίσω το ρεκόρ του Nurburgring με τη Revuelto

Ειδήσεις Ελλάδα

H Lamborghini βρέθηκε στην πίστα του Nurburgring και πιάστηκε να κάνει δοκιμές και να “γράφει” γρήγορους γύρους με τη Revuelto, υποδηλώνοντας έτσι ότι θέλει να πάρει πίσω το ρεκόρ που είχε για το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής στη θρυλική γερμανική πίστα.

Μηχανικά, η Revuelto συνδυάζει έναν νέο 6.500 κ.εκ ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα με ένα καινοτόμο υβριδικό σύστημα που διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες. Ο V12 κινητήρας στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς, εκεί όπου υπάρχει ο ένας ηλεκτροκινητήρας, ενώ στον μπροστά άξονα υπάρχουν δύο ακόμη ηλεκτροκινητήρες. Ο κάθε ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 150 άλογα και ζυγίζει 18,5 κιλά. Οι μπροστά παράγουν 350 Nm ροπής και ο πίσω 150 Nm ροπής.

Συνολικά το plug-in υβριδικό σύστημα αποδίδει 1.015 άλογα, με το νέο 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη να είναι τοποθετημένο εγκάρσια, με τον V12 κινητήρα να είναι τοποθετημένος στον διαμήκη άξονα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο απαιτούμενος χώρος στο κεντρικό τούνελ για μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 3,8 kWh.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό