20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Lamborghini ετοίμασε την off road Huracan Sterrato

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Lamborghini έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το αυτοκίνητο που θα είναι το τελευταίο της αποκλειστικά με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Μαϊάμι στις 30 Νοεμβρίου, όμως η Huracan Sterrato δείχνει από τώρα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σχεδίασής της.
Η χαρακτηριστική εικόνα της Huracan παραμένει σε γενικές γραμμές απαράλλαχτη, με πιο εμφανές νέο στοιχείο τα έξτρα Led φώτα στον εμπρός προφυλακτήρα. Παράλληλα έχουν προστεθεί και ράγες οροφής.

Στην οροφή υπάρχει και μία νέα εισαγωγή αέρα για τον κινητήρα ενώ διαφορετικό είναι και το πίσω difusser για να μην “βρίσκει” εκτός δρόμου.
Από τις εικόνες φαίνεται ότι η ανάρτηση είναι ψηλωμένη αρκετά πιο πάνω από τα αντίστοιχα supercars ενώ υπάρχουν και μαύροι τροχοί με ελαστικά διπλής χρήσης Bridgestone Dueler.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση, αν και σίγουρα θα είναι τετρακίνητη και, αν διατηρήσει τις προδιαγραφές του πρωτότυπου, θα στέκεται και 47 χιλιοστά ψηλότερα από τις κλασικές Huracan.
Πρόβλεψη θα έχει γίνει επίσης στην σχεδίαση των προφυλακτήρων έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται πιο εύκολα στις εκτός ασφάλτου περιπέτειές της.
Η Sterato θα είναι η τελευταία Lambo χωρίς κάποια μορφής ηλεκτροκίνηση. Το 2028 αναμένεται η ιταλική εταιρία να παρουσιάσει το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό