24 C
Athens
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Lady Gaga επιστρέφει με το Harlequin και γίνεται πιο Harley Quinn από ποτέ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga ακούει στο όνομα Harlequin και είναι ένας ύμνος στο Joker: Folie à Deux. Πότε θα κυκλοφορήσει;

Το Joker: Folie à Deux έκανε πρεμιέρα στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας στις αρχές Σεπτέμβρη και λίγες ημέρες αργότερα η Lady Gaga έκανε μια ανακοίνωση που ενθουσίασε τους θαυμαστές της.

Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετέχει στη «μουσική τρέλα» που ακούει στο όνομα Joker: Folie à Deux, στο πλευρό του Joaquin Phoenix που φυσικά δεν περιμέναμε κάτι άλλο πέρα από το να συναρπάσει το κοινό.

Lady Gaga: Το χρονικό της γνωριμίας με τον Michael Polansky και ο ιδιαίτερος ρόλος της μητέρας της

Η Lady Gaga γίνεται Harlequin στο νέο της άλμπουμ

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media την κυκλοφορία ενός άλμπουμ 13 τραγουδιών για τη νέα της ταινία.

Το άλμπουμ θα έχει τον τίτλο Harlequin και θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. Επίσης, η Lady Gaga έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο εξώφυλλο του δίσκου, του οποίου ορισμένα κομμάτια θα παίζουν στο sequel του Joker. Μερικές από τις διασκευές από την ταινία είναι τα Get Happy και Oh, When the Saints, ενώ μόλις μάθαμε όλους τους τίτλους των κομματιών.

Good MorningGet Happy (2024)Oh, When the SaintsWorld on a StringIf My Friends Could See Me NowThat’s EntertainmentSmileThe JokerFolie à DeuxGonna Build a MountainClose to YouHappy MistakeThat’s Lifehttps://www.instagram.com/p/DATkoJqP68t/

Oλόκληρος ο δίσκος είναι βασισμένος στην ταινία του Todd Phillips, αλλά και στην Harleen “Lee” Quinzel/Harley Quinn που υποδύεται η Gaga στην ταινία.

Η τραγουδίστρια είχε ήδη ανακοινώσει ότι το πρώτο τραγούδι από το έβδομο στουντιακό της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει επίσης τον Οκτώβριο. Το πλήρες άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Η Gaga υποδύεται την Harleen Quinzel στη μουσική συνέχεια της πρωτοφανώς επιτυχημένης ταινίας Joker στο πλευρό του Joaquin Phoenix.

«Έγραψα ένα βαλς για την ταινία», δήλωσε πρόσφατα η Gaga στη Vogue. «Και είχα έναν ζωντανό πιανίστα, τον Alex Smith, τον οποίο ζήτησα να είναι μαζί μου στις σκηνές μου. Υπάρχουν στιγμές στην ταινία όπου υποδύομαι μια ενήλικη γυναίκα που τραγουδάει σαν μικρό κορίτσι. Και κινείται μέσα στον κόσμο με αυτό το είδος της ανωριμότητας, το οποίο θεώρησα ενδιαφέρον».

Η Gaga έχει γνωρίσει πρόσφατα επιτυχία με τον Bruno Mars στο ντουέτο Die With A Smile. Το τραγούδι βρίσκεται στην κορυφή του Billboard 200 στις ΗΠΑ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Το κοινό έχει ήδη αγαπήσει τη νέα ταινία του Joker, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου.

https://www.instagram.com/p/C-2xJm4PU8Z/Τι να περιμένεις από το Joker: Folie à Deux, αν σκοπεύεις να το δεις;

Ετοιμάσου να μπεις ξανά στον διεστραμμένο ψυχισμό του Arthur Fleck του Joaquin Phoenix (γνωστού και ως The Joker), καθώς η σκοτεινή ερμηνεία του Todd Haynes για το Gotham επιστρέφει στις οθόνες στο Διεθνές Φεστιβάλ. Σε αντίθεση με οτιδήποτε κι αν έχουμε δει στο παρελθόν, η πολυαναμενόμενη συνέχεια, με τίτλο Joker 2: Folie À Deux, υπόσχεται δύο πράγματα: τη Lady Gaga ως Harley Quinn και μια «μουσική τρέλα».

Αντί για σκηνές δράσης και μια αναμέτρηση με τον Batman, η συνέχεια θα εμβαθύνει στην ψυχική ασθένεια και τις αυταπάτες του πρωταγωνιστή, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία στο φανταστικό νοσοκομείο Arkham State Hospital. Εκεί γνωρίζει τη Harley Quinn, η οποία ξεκινά ως μουσικοθεραπεύτρια πριν αποδεχτεί και ενεργοποιήσει τη διεστραμμένη φαντασία του Joker. Tο ζευγάρι ταξιδεύει μέσα από το τραγούδι σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει τον εαυτό του και τους συγκρατούμενους του. Αυτή η «τρέλα για δύο» αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga πλάθουν το απόλυτο χάος ως Joker και Harley Quinn στο νέο trailer



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό