27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Kylie Jenner μας αποκάλυψε βήμα- βήμα τα μυστικά της ομορφιάς της και τα «μαγικά» προϊόντα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Γνωρίζει την βιομηχανία της ομορφιάς πολύ καλά και η σειρά καλλυντικών με την υπογραφή της έχει γίνει ανάρπαστη. Γι’ αυτό και η Kylie Jenner έχει κάθε λόγο να μιλά περί μυστικών ομορφιάς.

«Οι συμβουλές και τα κόλπα που μπορώ να αποκαλύψω είναι πολλά, αλλά το σημαντικότερο είναι να φροντίζεις το δέρμα σου» εξηγεί. «Τον τελευταίο καιρό προτιμώ το φυσικό μακιγιάζ και δεν ξεχνάω το κονσίλερ μου, όχι μόνο για να φωτίσω τους μαύρους κύκλους μου, αλλά και να κάνω πιο ομοιόμορφη την επιδερμίδα μου, χωρίς απαραίτητα να χρησιμοποιήσω μέικ- απ.

«Μου αρέσει να απλώνω το concealer στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία των ματιών και να το «δουλεύω» με το πινέλο. Στη συνέχεια βάζω λίγο στο μέτωπο και στο πηγούνι μου και το χρησιμοποιώ για να κρύψω επίσης ένα ψεγάδι ή ένα σκούρο σημείο. Όταν θέλω μια φυσική εμφάνιση χωρίς βάση, χρησιμοποιώ επίσης το ρουζ σε μορφή στικ. Γεμίζω λίγο με το κατάλληλο προϊόν τα φρύδια μου, βάζω μάσκαρα και lip gloss και είμαι έτοιμη!» αποκάλυψε και παραδέχθηκε ότι πάντα της άρεσαν τα σαρκώδη χείλη και να τα τονίζει με περίγραμμα.

Ένα ακόμα μυστικό ρουτίνας ομορφιάς της είναι ότι δεν παραλείπει ποτέ να βάζει αντηλιακό στα χέρια της και δεν ξεχνάει ποτέ την κρέμα ματιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό