24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Kylie Jenner βγήκε για χορό με ένα vintage Paco Rabanne σύνολο που θύμισε Barbarella

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιλογή ρούχων από παλιότερες συλλογές είναι το νέο trend της οικογένειας Kardashian.

Η Kylie Jenner είναι στα καλύτερα της και χθες το βράδυ βγήκε μαζί με τον Travis Scott σε ένα «mum and daddy night out», αυτή τη φορά χωρίς παιδιά, χωρίς φίλους, μόνο οι δυο τους. Μουσική και χορός ήταν τα βασικά συστατικά της βραδιάς. Αυτά και το outfit της Kylie που διάλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο για την έξοδο της με τον Travis.

Τα vintage ρούχα είναι η νέα εμμονή της οικογένειας Kardashian, αφού και οι πέντε αδερφές, με κορυφαίες τις Kendall και Kylie, έχουν αποκτήσει μία μικρή λατρεία για τα designer items περασμένων συλλογών και κυρίως κομμάτια από τα 90s και 00s. Ακόμη και στον γάμο της Kourtney Kardashian και του Travis Barker όλη η οικογένεια προτίμησε vintage σύνολα των Dolce & Gabanna και όχι μόνο. Σε όλο αυτό έχει συμβάλλει και η εξαιρετική stylist, Dani Michelle, με τις ανακαλύψεις της και την αγάπη της στο vintage shopping, που προσφέρει πάντα το καλύτερο στα πιο καυτά κορίτσια των social medias.

Αυτή τη φορά το όλο look της ήταν κάτι ανάμεσα σε r&b diva και φουτουριστική πριγκίπισσα, που μας θύμισε λίγο από Jane Fonda και Barbarella.

Το vintage Paco Rabanne top της Kylie είναι το απόλυτο item.

Photo: IMDB

Photo: IMDB

Photo: IMDB

Photo: IMDB

Ας κάνουμε ένα μικρό και σύντομο μάθημα μόδας και ας ανατρέψουμε στην ιστορική (από πλευράς fashion και όχι μόνο) τανίας του 1968, Barbarella, με την καλλονή Jane Fonda και τον Paco Rabanne να δημιουργεί τα πιο sexy κοστούμια που έχεις φανταστεί. Εκεί πρωτοεμφανίστηκαν και οι signature κρίκοι του οίκου, που πάνω στο κορμί της Jane Fonda σκανδάλισαν τους συντηρητικούς της εποχής. Ότι πρέπει για μία μαχητική πριγκίπισσα του διαστήματος!

Στα δικά μας, λοιπόν, η Kylie συνδύασε ένα top της Fall/Winter συλλογή του Paco Rabanne από το μακρινό 1997. Ένα ασημένιο αμάνικο top, με ντραπέ στο στήθος, χαμηλή πλάτη και μία μιρκή κουκούλα που έρχεται γύρω από το πρόσωπο, για να ολοκληρώσει το total glossy αποτέλεσμα. Από κάτω επέλεξε να το συνδυάσει με ένα patchwork denim παντελόνι και mini bag σε ασορτί silvery mood. Θα προτιμούσαμε βέβαια μία αντίστοιχη ασύμμετρη φούστα, που είχε βγάλει ο οίκος πριν περίπου εφτά με οχτώ χρόνια, αλλά θα αρκεστούμε στο λαμπερό πάνω μέρος, που ανέδειξε η Kylie.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό