28.7 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Η Konami θα αποκαλύψει νέα για τα games και την επερχόμενη ταινία Silent Hill!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Οκτώβριο του 2022, η Konami διοργάνωσε μια εκδήλωση streaming με σκοπό να προσφέρει νέες αποκαλύψεις για τα παιχνίδια της δημοφιλούς σειράς τρόμου Silent Hill. Αργότερα αυτή την εβδομάδα, αναμένεται να λάβουμε κάποιες σημαντικές ενημερώσεις για αυτούς τους τίτλους και άλλα πολλά.

Σε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο X, η Konami αποκάλυψε ότι το δεύτερο «Silent Hill Transmission» θα μεταδοθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου μέσω του επίσημου καναλιού του παιχνιδιού στο YouTube.

Το μήνυμα στο X υπόσχεται ότι θα έχουμε «ενημερώσεις για το παιχνίδι» και αυτά είναι καλά νέα για τους οπαδούς του Silent Hill. Κατά τη διάρκεια του πρώτου «Transmission» η Konami αποκάλυψε τα σχέδια για ένα πλήρες remake του Silent Hill 2, το οποίο θα αναπτυχθεί από την Bloober Team, Τον Ιανουάριο πήραμε ένα σύντομο teaser trailer που έδειχνε λίγο από το σύστημα μάχης του remake, αλλά από τότε δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε πληροφορίας για μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Το «Transmission» της Πέμπτης υπόσχεται να μας δώσει λίγες περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, το 2022, η Konami αποκάλυψε το Silent Hill f, την επόμενη μεγάλη προσθήκη του franchise του παιχνιδιού.

Η Konami σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει «μια βαθύτερη ματιά στην ταινία» κατά τη διάρκεια του event της Πέμπτης. Πρόκειται για την ταινία Return to Silent Hill. Ο Christophe Gans, ο οποίος συνυπέγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία Silent Hill το 2006, επιστρέφει στους ίδιους ρόλους για αυτή τη νέα ταινία, η οποία περιγράφεται ως επανεκκίνηση του κινηματογραφικού franchise και όχι ως sequel. Ίσως δούμε ένα trailer για τη νέα ταινία, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας της στους κινηματογράφους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό