16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Koenigsegg κατασκευάζει aftermarket ανταλλακτικά για τα Tesla

Ειδήσεις Ελλάδα

O αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος Unplugged Performance, που ειδικεύεται σε αναβαθμίσεις των μοντέλων της Tesla, έκανε γνωστό ότι έχει ετοιμάσει μια νέα γκάμα αεροδυναμικών λύσεων για τα Tesla Model 3, Model Y, Model S, και Model X. Αυτά είναι κατασκευασμένα από την Koenigsegg, με την συνεργασία των δύο εταιριών να έχει τίτλο UPxKAM.
Το KAM είναι τα αρχικά από το Koenigsegg Advanced Manufacturing, με τα μέρη να είναι κατασκευασμένα από carbon και να αφορά αεροτομές, καθώς και φαρδύτερα εμπρός φτερά. Η εταιρία αναφέρει ότι περισσότερα ανταλλακτικά θα παρουσιαστούν αργότερα φέτος.

Η αεροτομή για τα Model 3 και Model Y κοστίζει 1.745 δολάρια και βοηθά την αεροδυναμική απόδοση κάθε οχήματος, ενώ τα φαρδύτερα εμπρός φτερά Ascension R για το Model 3 κοστίζουν 8.845 δολάρια. Το πλάτος του αυτοκινήτου αυξάνεται κατά 20 χλστ., με τα φτερά να βοηθούν την τοποθέτηση ελαστικών πλάτους έως και 315. Η Unplugged Performance ισχυρίζεται επίσης ότι τα φτερά, όταν χρησιμοποιούνται σε συνεργασία με τα άλλα εμπρός εξαρτήματα Ascension-R, βοηθούν και στην κάθετη δύναμη.
Τέλος, οι αεροτομές για το Model S και το Model X κοστίζουν 2.495 δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό