26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Kia teasάρει τη νέα γενιά του Niro

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παγκόσμιο ντεμπούτο της πρώτης γενιάς του Niro έγινε στην έκθεση του Σικάγο, τον Φεβρουάριο του 2016, και δύο εβδομάδες αργότερα η Kia το παρουσίασε στην Γενεύη, με το λανσάρισμα του να ξεκινά το φθινόπωρο του ίδιου έτους.
Μπορεί στη χώρα μας το compact crossover να μην βρήκε το κοινό του, καθώς η εισαγωγική εταιρία δεν το εισήγαγε για αρκετά χρόνια, στην Ευρώπη όμως οι πωλήσεις του είναι εξαιρετικά ψηλές και “παίζει” στο top 3 των best selling μοντέλων της Kia, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της αυξανόμενης οικολογικής γκάμας της Kia.

Έχοντας περάσει 5 χρόνια από το λανσάρισμα του, η κορεάτικη εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει την δεύτερη γενιά του μοντέλου, δίνοντας σήμερα τις πρώτες teaser φωτογραφίες του νέου Niro. Τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στην έκθεση κινητικότητας της Seoul, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 25 Νοεμβρίου.

Η εμφάνιση του νέου Niro επεκτείνει τα τολμηρά σχεδιαστικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο concept Habaniro το 2019. Το νέο crossover ενσαρκώνει τη στάση του Habaniro, που σύμφωνα με την εταιρία, θα του προσφέρει μια “περιπετειώδη ταυτότητα, με ένα καθαρό και υψηλής τεχνολογίας αμάξωμα δύο όγκων”.

Στο εσωτερικό, θα υπάρχει ένα ασύμμετρο ταμπλό, το οποίο συνδυάζει οριζόντιες και διαγώνιες φόρμες για να πραγματοποιήσει τα σχεδιαστικά στοιχεία “Opposites United” και να εκπληρώσει το ήθος “Joy for Reason” με την τολμηρή, πρακτική και φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή του.

Επίσης, διακρίνεται μια μεγάλη οθόνη, που ενσωματώνει τον πίνακα οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό