16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Kia ετοιμάζει pickup για το 2025;

Ειδήσεις Ελλάδα

Με την δημοτικότητα της κατηγορίας των pickup να έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες εταιρίες θέλουν ένα κομμάτι της πίτας. Τα pickup δεν είναι πλέον τα… αγροτικά των προηγούμενων δεκαετιών και έχουν μεταμορφωθεί σε περισσότερο “lifestyle” οχήματα με αποτέλεσμα να είναι πιο φιλικά στη χρήση προσφέροντας περισσότερη άνεση, πολυτέλεια, τεχνολογία και πρακτικότητα και κατά συνέπεια, προσφέροντας μία βιώσιμη εναλλακτική σε αυτούς που δεν θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες τους με ένα SUV. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την μακρινή Αυστραλία, η Kia είναι μία από τις εταιρίες που ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη κατηγορία και το ενδιαφέρον της είναι κάτι περισσότερο από φιλολογικό αφού προγραμματίζει να λανσάρει την δική της πρόταση γύρω στο 2025.

Το φημολογούμενο, επερχόμενο μοντέλο εξελίσσεται υπό την κωδική ονομασία “TK” ήδη από το 2020 καθώς η Kia γνωρίζει ότι η κατηγορία των pickups είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Γι’ αυτό άλλωστε έχει θέσει τον πήχη ψηλά και δοκιμάζει το δικό της μοντέλο απέναντι σε καταξιωμένες προτάσεις όπως το Ford Ranger και το Toyota Hilux. Οι φήμες που κυκλοφορούν σε αυτό το σημείο αναφέρουν ότι το pickup της Kia θα βασίζεται σε ένα πλαίσιο τύπου σκάλας ώστε να είναι εξίσου ικανό στον δρόμο αλλά και εκτός αυτού, ενώ θα διαθέτει μία ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων που εκτός από τους θερμικούς κινητήρες (βενζίνης αλλά και πετρελαίου ανάλογα με την αγορά), θα προσφέρει και μία αμιγώς ηλεκτρική επιλογή.

Αν όλα αυτά αληθεύουν και η Kia όντως ετοιμάζει ένα pickup το οποίο θα λανσαριστεί στην Αυστραλία το 2025, τότε πιθανώς να δούμε το μοντέλο να παρουσιάζεται ακόμα και το ’24. Το θέμα είναι ποιες αγορές αφορά. Η Αυστραλία και πιθανώς η Β. Αμερική υποθέτουμε πως λογίζονται ως standard αλλά δεν αποκλείεται να δούμε το pickup της Kia να προσφέρεται και σε άλλες αγορές; Στην ευρωπαϊκή; Ίσως, δεν ξέρουμε…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό