18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Khloe Kardashian ζητά για το δεύτερο παιδί της παρένθετη μητέρα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Φοβάται τις επιπλοκές της εγκυμοσύνης – Γυρίζει σελίδα στη σχέση της με τον άπιστο Tristan Thompson – Και μεγαλώνουν την οικογένειά τους

Ξεπέρασαν τους τριγμούς στη σχέση τους ή κάνουν μια απέλπιδα προσπάθεια να τη διασώσουν; H Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson αφήνουν πίσω τους κάθε τριγμό που προκάλεσε στο σπίτι τους το σκάνδαλο απιστίας του 30χρονου μπασκετμπολίστα και η βρόχή δημοσιευμάτων που το συνόδευσαν. 

Το ζευγάρι πέρασε λίγες μέρες μαζί στο μαγευτικό θέρετρο Puerto Vallarta, του Μεξικού, μαζί με την αδερφή της Khloe, Kendall Jenner και τον σύντροφό της -επίσης παίκτη του ΝΒΑ- Ben Simmons, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να πάρουν αποφάσεις για τη ζωή τους. 

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι της οικογένειας (Keeeping Up With The Kardashians) η Khloe Kardashian δήλωσε πως θέλει να αποκτήσει και δεύτερο παιδάκι με τον Tristan, αυτή τη φορά, όμως, με παρένθετη μητέρα.

Η 36χρονη τηλεπερσόνα είχε νωρίτερα φέτος μοιραστεί με τους εκατομμύρια τηλεθεατές του E! την κοινή απόφασή της με τον Tristan, να καταψυχθούν ωάρια προκειμένου να υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας κύησης σε περίπτωση που αποφάσιζαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. 

Το ήξερες ότι οι βασίλισσες του αμερικανικού ριάλιτι αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα του σπιτιού τους στο κοινό, έπειτα από 20 κύκλους επεισοδίων; Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link

“Οι γιατροί μου έχουν πει ότι δεν θα ήταν έξυπνη ιδέα να κυοφορήσω το δεύτερο παιδάκι μου γιατί θα ήταν μεγάλο ρίσκο. Μου πρότειναν να σκεφτώ το ενδεχόμενο παρένθετης μητέρας. Ο Tristan και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα”, εξήγησε η Khloe η οποία θα ακολουθήσει το παράδειγμα της αδερφής της Kim που έχει αποκτήσει δύο παιδάκια με παρένθετη μητέρα. 

Η διαδικασία δεν είναι απλή για την Khoe, ωστόσο, καθώς όσο μελετά τις επιλογές που έχει τόσο περισσότερο αγχώνεται μήπως στο τέλος επιλέξει “τον λάθος άνθρωπο”. Η Khloe πανικοβλήθηκε όταν ο γιατρός της την ενημέρωσε πως αν προκύψει κάτι απρόοπτο στην εγκυμοσύνη, αν για παράδειγμα ο υπέρηχος δείξει δίδυμα, τότε η παρένθετη μητέρα έχει νομικά το δικαίωμα να διακόψει την εγκυμοσύνη. 

Ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο θέλησε να μιλήσει η Khloe ήταν η μαμά της, Kris Jenner, η οποία την καθησύχασε. Κι ενώ το επεισόδιο αυτό έχει γυριστεί εδώ και αρκετούς μήνες, οι τηλεθεατές περιμένουν έναν μήνυμα της 36χρονης Khloe για το αν βρήκε τελικά αυτή τη γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό