19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Kate Middleton έδειξε ξανά την επιθυμία της για 4ο παιδί όσο ο William στεκόταν αμήχανα δίπλα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε επίσκεψή της στο Cambridge, η Kate Middleton δεν δίστασε να ζητήσει από fan της να κρατήσει το παιδί της αγκαλιά με την αμηχανία του πρίγκιπα William να είναι κάτι παραπάνω από ορατή.

 

Η Kate Middleton δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει και τέταρτο παιδί. Σε αυτό το «θέλω» της, ωστόσο, δεν έχει σύμμαχό της τον Πρίγκιπα William, ο οποίος… ούτε που θέλει ν’ ακούσει για ακόμα ένα μέλος στην οικογένεια. Απόδειξη; Η πρόσφατη επίσκεψή του μαζί με τη σύζυγό του στο Cambridge.

Εκεί, η Δούκισσα βρήκε την ευκαιρία να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι μίας θαυμάστριάς της με τον Δούκα να στέκεται δίπλα της με περίσσια… αμηχανία και εμφανή τη νευρικότητά του.

Όλοι μιλούν για το πρώτο πορτρέτο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και υπάρχει λόγος

Το χαριτωμένο ενσταντανέ της Kate με το μωράκι και η αντίδραση του William

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης του βασιλικού ζεύγους στο County Day, στο Newmarket Racecourse (βρετανικός χώρος ιπποδρομιών), η Kate Middleton εθεάθη να είναι πολύ χαρούμενη την ώρα που κρατούσε ένα μωράκι με ροζ φόρεμα στα χέρια της.

https://www.instagram.com/p/CfLWgBzokQY

Πατώντας το play στο παραπάνω βίντεο, θα δεις τη Δούκισσα του Cambridge και σύζυγο του William να κρατά αγκαλιά τη μικρούλα, να της χαμογελά και να λέει χαρακτηριστικά στη μητέρα της: «Λατρεύω τα μωρά».

Την ίδια στιγμή, ο πρίγκιπας William εθεάθη να βρίσκεται πίσω από την Kate, παρακολουθώντας τη αμήχανα και νευρικά να αγκαλιάζει το μωρό. Και ενώ την παρότρυνε να προχωρήσει, εκείνη δε φάνηκε να θέλει να αφήσει το μωρό και να κατευθυνθεί στον προορισμό της.

«Μη βάζετε ιδέες στη γυναίκα μου»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kate Middleton έδειξε τον διακαή πόθο της να γίνει μαμά για τέταρτη φορά και ο William την… αποστροφή του στην ιδέα αυτή. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο πρίγκιπας αστειεύτηκε για την προοπτική η σύζυγός του να θέλει κι άλλο παιδί.

Κατά την επίσκεψη του ζευγαριού στο Λανκασάιρ, η Kate και ο William συνάντησαν τους Trudi και Alastair Barrie μαζί με την κόρη τους, Anastasia.

Η δούκισσα του Cambridge πήρε το κοριτσάκι αγκαλιά και πόζαραν για μια φωτογραφία, με τους ανθρώπους που παρευρίσκονταν εκεί να βρίσκουν πολύ γλυκιά αυτή τη στιγμή και τον πρίγκιπα William να αστειεύεται λέγοντας: «Μη βάζετε ιδέες στη γυναίκα μου!».

Την ώρα που η Middleton έδινε το μωρό πίσω στους γονείς του, ο William είπε: «Μην το πάρεις μαζί σου».

Henry Nicholls, Pool Photo via AP

Hannah McKay/Pool Photo via AP

AP Photo/Alastair Grant

: 2022 The Associated Press. All rights reserved



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό