23.2 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Jennifer Lopez εξαφάνισε το τατουάζ που είχε κάνει ένα χρόνο πριν για τον Ben Affleck

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jennifer Lopez φαίνεται ότι πλέον θέλει να διαγράψει οτιδήποτε της θυμίζει τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια λίγο καιρό μετά το διαζύγιό τους διέγραψε όλες τις κοινές τους αναρτήσεις από τα social media, ενώ αποφάσισε να εξαφανίσει και το τατουάζ που είχε κάνει ένα χρόνο πριν για εκείνον.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν γιορτάσει για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο την ημέρα των ερωτευμένων ως παντρεμένο ζευγάρι, κάνοντας το ίδιο τατουάζ.

Συγκεκριμένα, οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ έκαναν ένα σύμβολο του απείρου (η Jennifer Lopez στον αριστερό της θώρακα), με το «Jennifer» γραμμένο στη μια άκρη και το «Ben» στην άλλη. Το τατουάζ είχε ένα βέλος που διαπερνούσε το σύμβολο του απείρου στη μέση.

Ωστόσο, το τατουάζ αυτό δεν υπήρχε στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της Jennifer Lopez στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε όπως θα δείτε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable» με ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτο το σημείο που βρισκόταν το τατουάζ της. Όμως, το τατουάζ δεν υπήρχε πουθενά και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν η 55χρονη σταρ προχώρησε σε αφαίρεσή του ή αν χρησιμοποίησε απλά τη βοήθεια του μακιγιάζ για να το κρύψει.

Δείτε τη φωτογραφία:

Did Jennifer Lopez remove Ben Affleck ‘commitment’ tattoo amid divorce? https://t.co/LzIMlKZvz9 pic.twitter.com/g35e73mBdg

— Page Six (@PageSix) September 9, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό