18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Jeep καινοτομεί και στους υαλοκαθαριστήρες!

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε καινοτομία που προσφέρει μία λύση σε ένα πρόβλημα, όσο μικρό ή ασήμαντο κι αν είναι αυτό, είναι ευπρόσδεκτη και η Jeep αποφάσισε να ασχοληθεί με ένα κομμάτι του αυτοκινήτου που σπάνια δέχεται την σημασία που του αξίζει. Οι υαλοκαθαριστήρες όμως είναι εξαιρετικά σημαντικοί καθώς αυτοί είναι που εξασφαλίζουν την βέλτιστη ορατότητα και η καθαριότητα του παρμπρίζ ιδίως σε συνθήκες όπως το off-roading αποτελεί προτεραιότητα. Γι’ αυτό η αμερικανική εταιρία μέσω της Jeep Performance Parts λανσάρει ένα νέο σετ υαλοκαθαριστήρων που υπόσχεται να καθαρίζει το παρμπρίζ από την βρωμιά από το πρώτο κιόλας πέρασμα.

Για να πετύχει αυτόν τον φιλόδοξο στόχο, κάθε “λεπίδα” έχει 12 μικροσκοπικές τρύπες μέσα από τις οποίες ψεκάζεται το υγρό καθώς ο βραχίονας κάνει την κίνηση του. Με αυτόν τον τρόπο η βρωμιά καθαρίζεται με τον πλέον αποδοτικό τρόπο καθώς το υγρό ψεκάζεται ομοιόμορφα ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι η ποσότητα του υγρού που απαιτείται για τον καθαρισμό είναι μικρότερη σε σύγκριση με το συμβατικό σύστημα. Η Jeep αναφέρει πως οι νέοι υαλοκαθαριστήρες είναι ήδη διαθέσιμοι για όλα τα MY2018 ή νεότερα Wrangler και Gladiator και το κόστος τους είναι $140 στις Η.Π.Α. οπότε σε αυτά τα επίπεδα περίπου θα κινηθεί και στην Ευρώπη.

Παράλληλα, η Jeep ανακοίνωσε κάποιες μικρές προσθήκες στην γκάμα του Wrangler για τα MY2023 μοντέλα. Ειδικότερα, κάνει λόγο για δύο νέα χρώματα, το Reign (μία απόχρωση του μωβ) και το Earl (ένα ανοιχτό γκρι) ενώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμη και η Freedom Edition με standard LED φωτιστικά σώματα και φώτα ομίχλης, προστατευτικά στα μαρσπιέ και έναν μεταλλικό εμπρός προφυλακτήρα που μπορεί να υποστηρίξει βίντσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό