23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Irina Shayk για τον Bradley Cooper: «Είναι εξαιρετικός μπαμπάς»

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Η Irina Shayk μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της  Bradley Cooper με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί την τετράχρονη κόρη τους, Lea De Seine, και όπως αποκάλυψε, εκείνος είναι εξαιρετικός κι απόλυτα αφοσιωμένος πατέρας.

Σε συνέντευξή της στο HIGHStyle, η Shayk εξήγησε πως κάποτε «η Lea πήγε ταξίδι μαζί του για δύο περίπου εβδομάδες και δεν τους πήρα ούτε ένα τηλέφωνο», ενώ ο Cooper «είναι μπαμπάς πλήρους απασχόλησης, δε χρειάζεται νταντά».

«Ο πατέρας της κι εγώ είμαστε πολύ αυστηροί. Όταν τελειώνει το φαγητό της, σηκώνεται από το τραπέζι της, παίρνει το πιάτο της, λέει “ευχαριστώ”. Χωρίς “σε παρακαλώ” και ”ευχαριστώ” δεν παίρνει τίποτα», συνέχισε. «Είναι δύσκολο γιατί έχει τόσο πολλά παιχνίδια. Εγώ είχα μία κούκλα, κι ακόμη την έχω. Ξανθιά με μπλε μάτια, μεγάλη ρωσική κούκλα. Η γιαγιά μου της έφτιαχνε ρούχα».

«Πάντα εξηγώ στη μικρή, “Κοίταξε, αυτή είναι η κούκλα μου. Είχα μόνο μία”. Ή μερικές φορές, “Έχεις αυτό το γλυκό – εγώ έτρωγα γλυκά μόνο τα Χριστούγεννα”», πρόσθεσε.

Τον Μάρτιο, είχε μιλήσει στο ELLE για τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεται την κηδεμονία της Lea με τον Bradley Cooper. «Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συνεπιμέλεια. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μαμά, όταν είναι με τον μπαμπά της, αυτός είναι 100% πατέρας», είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε στη βρετανική Vogue ότι δυσκολεύεται να βρει ισορροπία μεταξύ καριέρας, μητρότητας και προσωπικής ζωής. «Πιστέψτε με, είναι φορές που ξυπνάω και σκέφτομαι “Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, καταρρέω”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό