20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Hyundai teasάρει το Ioniq 6

Ειδήσεις Ελλάδα

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει η πλήρης αποκάλυψη του Ioniq 6 από την Hyundai, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα Ιουλίου και την έκθεση αυτοκινήτου στο Busan, ώστε να να μάθουμε περισσότερα για τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου αμιγώς ηλεκτρικού sedan της εταιρίας.
Σήμερα, όμως, η νοτιοκορεάτικη μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teaser φωτογραφίες που μας δείχνουν κάποια σχεδιαστικά στοιχεία του Ioniq 6. Το τελευταίο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Prophecy concept και θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Sonata. Θα προσφέρεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία χωρητικότητας 77,4 kWh.

Η έκδοση με τον έναν ηλεκτροκινητήρα θα αποδίδει 218 άλογα και αυτή με τους δύο 325 άλογα, με την αυτονομία του μοντέλου να ξεπερνά τα 505 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.
Το Ioniq 6 θα είναι διαθέσιμο είτε με συμβατικούς εξωτερικούς καθρέφτες, είτε με κάμερες στη θέση τους, ενώ θα υπάρχει και ένα δίχρωμο εσωτερικό με “αιωρούμενη” κεντρική κονσόλα και διάτρητα δερμάτινα μπροστινά καθίσματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό