33.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η Hyundai εμβαθύνει την συνεργασία της με την TomTom

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τους κατασκευαστές να εστιάζουν ολοένα και περισσότερο σε προηγμένη συστήματα υποβοήθησης οδήγησης η επιλογή των σωστών συνεργατών αποκτά μεγάλη σημασία. Για το Hyundai Motor Group, ο ιδανικός συνεργάτης όσον αφορά στην τεχνολογία γεωεντοπισμού είναι η TomTom καθώς ανακοίνωσε πως μετά την Genesis, της οποίας τα τελευταία μοντέλα διαθέτουν συστήματα της TomTom, τόσο η Hyundai όσο και η Kia θα στηριχθούν στην ολλανδική εταιρία για τους χάρτες και τα δεδομένα που σχετίζονται με την κυκλοφορική συμφόρηση σε πραγματικό χρόνο για τα ευρωπαϊκά μοντέλα τους στο μέλλον.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ότι όλοι οι οδηγοί Hyundai και Kia στην Ευρώπη θα επωφεληθούν από την άνεση και την ασφάλεια που παρέχει η τεχνολογία γεωεντοπισμού της TomTom. Η TomTom είναι ένας συνεργάτης που εμπιστευόμαστε για να παρέχει ακριβέστατους χάρτες οι οποίοι βελτιώνουν την Highway Driving Assist τεχνολογία μας και πληροφορίες για την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο που μας βοηθούν να βελτιστοποιήσουμε την πλοήγηση.“

Δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Hyundai Motor Group και επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, Haeyoung Kwon. Σύμφωνα με την TomTom, ο χάρτης προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης παρέχει περισσότερες και πιο ποιοτικές πληροφορίες για τον δρόμο, συμπεριλαμβανομένης της κλίσης, της κυρτότητας και των ορίων ταχύτητας που αναβαθμίζουν την ασφάλεια, την άνεση και την αποδοτικότητα των αυτοκινήτων. Τα δεδομένα της TomTom βοηθούν επίσης με την συμμόρφωση με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς όσον αφορά στα όρια ταχύτητας (ISA) που ισχύουν από τον περασμένο Ιούλιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό