19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Η Hyundai γιορτάζει την παραγωγή 100 εκατομμυρίων αυτοκινήτων!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι όσοι ξεκινούν μία εταιρία έχουν όνειρα αλλά δεν ξέρουμε αν τα όνειρα του Chung Ju-Yung που ίδρυσε την Hyundai πριν από 57 χρόνια έφταναν μέχρι το ορόσημο που πέτυχε σήμερα! Ένα τεράστιο ορόσημο με την παραγωγή 100 εκατομμυρίων αυτοκινήτων παγκοσμίως, 57 χρόνια μόλις μετά την ίδρυση της εταιρίας που αν το δει κανείς ως επίδοση, είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες στην βιομηχανία αυτοκινήτου. Για να τιμήσει αυτό το ορόσημα μάλιστα, η Hyundai Motor έκανε μία σεμνή τελετή στο εργοστάσιο της στο Ulsan της Κορέας παραδίδοντας ως ένα είδος έκφρασης της ευγνωμοσύνης της στην ακλόνητη στήριξη που απολαμβάνει από τους πελάτες της, το αυτοκίνητο υπ’ αριθμόν 100 εκατομμύρια και ένα απευθείας στον ιδιοκτήτη του.

Το αυτοκίνητο, εντελώς συμπτωματικά και άκρως σημειολογικά ένα Ioniq 5,  που κύλισε τις ρόδες τους για τον τελευταίο έλεγχο στο εργοστάσιο της κορεατικής εταιρίας στο Ulsan πριν πάρει και αυτό την θέση του για την τελετή παράδοσης. Φυσικά, ούτε το γεγονός ότι το πρώτο αυτοκίνητο μετά τα… πρώτα 100 εκατομμύρια κατασκευάστηκε στο Ulsan είναι τυχαίο καθώς το συγκεκριμένο εργοστάσιο έχει πάρα πολύ μεγάλη ιστορική σημασία για την Hyundai καθώς άνοιξε το 1968 και σύμφωνα με την μάρκα είναι η γενέτειρα της εξέλιξης της κορεατικής βιομηχανίας αυτοκίνητου. Εκεί κατασκευάστηκε το πρώτο μοντέλο μαζικής παραγωγής της Hyundai, το Pony, το 1975 και εκεί, σε ένα ριζικά αναβαθμισμένο και εκμοντερνισμένο εργοστάσιο συνεχίζεται η παράδωσε με το Ioniq 5 μεταξύ άλλων.

“Κάθε ένας από τους εργαζόμενους στην Hyundai Motor έχει συνεισφέρει στην συγκέντρωση των 100 εκατομμυρίων αυτοκινήτων με την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του. Αυτή η ευοίωνη περίσταση είναι μονάχα το πρώτο βήμα στην μελλοντική εποχή του εξηλεκτρισμού – μία εποχή στην οποία θα ηγείται η Hyundai.”
Δήλωσε ο Dong Seock Lee, Chief Safety Officer της κορεατικής μάρκας. Για να συνειδητοποιήσεις το επίτευγμα της Hyundai αρκεί να αναφέρουμε ότι σε μόλις 57 χρόνια η εταιρία έχει καταφέρει να ανοίξει εργοστάσιο στην Τσεχία, την Ινδία, την Τουρκία και τις Η.Π.Α. ενώ ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό έχει να κάνει με τον ρυθμό που μεγάλωσε η Hyundai. Χρειάστηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 46 ολόκληρα χρόνια για να φτάσει η κορεατική φίρμα την παραγωγή 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων αλλά μόλις 11 χρόνια επιπλέον για να διπλασιάσει αυτόν τον αριθμό! Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της εταιρίας απολαμβάνουν την αποδοχή του κόσμου αλλά και των εκπροσώπων του ειδικού τύπου ενώ η Hyundai Motor άνοιξε το Global Innovation Center Singapore ως ένα νέο concept hub αστικής κινητικότητας όπου  θα εξελίσσονται προηγμένες τεχνολογίες μεταξύ των οποίων η τεχνητή νοημοσύνη, τα έξυπνα εργοστάσια και τα ρομπότ. Με πιο απλά λόγια η Hyundai συνεχίζει να πρωτοπορεί και να επεκτείνεται, χτίζοντας στην επιτυχία της και την δέσμευση της για τελειότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό