16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Hyundai αγόρασε ένα Alpine A110 και κάνει δοκιμές στο Nurburgring

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά το καθιερωμένο χειμερινό κλείσιμο, η πίστα του Nurburgring άνοιξε και πάλι τις πύλες της για το κοινό και τις αυτοκινητοβιομηχανίες, με τις τελευταίες να μην χάνουν χρόνο για να κάνουν δοκιμές στην άκρως απαιτητική γερμανική πίστα με τα πρωτότυπα τους ή μη. Μια από αυτές είναι και η Hyundai, με την κορεάτικη εταιρία να διαθέτει αρκετά σύγχρονες εγκαταστάσεις ακριβώς δίπλα από την πίστα.

O Misha Charoudin, o γνωστός YouTuber με έδρα το Nurburgring και την εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Apex Nurburg, εντόπισε ένα ανθρακί Alpine A110, το οποίο φέρει γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας (GG HY), και πιο συγκεκριμένα αυτές που τοποθετεί η Hyundai στα αυτοκίνητα που διαθέτει στο στόλο της και κάνει δοκιμές στην πίστα.
Είναι σύνηθες φαινόμενο μια εταιρία να συγκρίνει αυτοκίνητα του ανταγωνισμού έναντι των δικών της μοντέλων. Στην περίπτωση της Hyundai, η εταιρία είχε αγοράσει ένα Civic Type R και ένα Golf GTI για να το συγκρίνει με το i30N, ένα T-Roc R με το Kona Ν κ.λπ.

Και κάπου εδώ ξεκινούν οι εικασίες. Ποιο μοντέλο στη γκάμα της Hyundai θα ταίριαζε με ένα Alpine A110 ή την Porsche Cayman; Θα μπορούσε να είναι απλώς μια “γενική” δοκιμή του γαλλικού μοντέλου, χωρίς να προγραμματίζεται κάποιο συγκεκριμένο να κυκλοφορήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό