24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Honda παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό πρωτότυπο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Monterey Car Week 2024, η Acura, η μάρκα πολυτελείας της Honda, παρουσίασε το νέο της πρωτότυπο Performance EV, το οποίο αποτελεί πρόγευση του ηλεκτρικού SUV της επόμενης γενιάς της μάρκας.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο ZDX, αυτό το μοντέλο θα χρησιμοποιεί την πρώτη αποκλειστική πλατφόρμα EV της Acura, διαφορετική από την πλατφόρμα Ultium της GM.

Το Performance EV concept παρουσιάζει ένα κομψό, κουπέ SUV με μια τολμηρή νέα σχεδιαστική γλώσσα, που περιλαμβάνει μια αιχμηρή μπροστινή μάσκα, ένα αεριζόμενο καπό και φαρδιά φωτιστικά σώματα, δίνοντάς του μια μοντέρνα, επιθετική εμφάνιση.

Το concept διαθέτει μακρύ μεταξόνιο και κοντούς προβόλους, συμβάλλοντας στη δυναμική του παρουσία.

Διαθέτει πίσω μπάρα φώτων σε όλο το πλάτος και μεγάλους τροχούς 23 ιντσών εξοπλισμένους με ελαστικά επιδόσεων 295/35R23 και φρένα τεσσάρων εμβόλων με πράσινη απόχρωση νέον.

Αν και οι τεχνικές προδιαγραφές δεν έχουν αποκαλυφθεί, το SUV θα κατασκευαστεί στο EV Hub της Honda στο Marysville του Οχάιο.

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Acura, Dave Marek, περιγράφει το concept ως ενσάρκωση της απόδοσης της Acura στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, ξεπερνώντας τα όρια του σχεδιασμού με τη νέα πλατφόρμα EV.

Το Performance EV concept είναι το πέμπτο στη σειρά πρωτότυπων οχημάτων της Acura που παρουσιάστηκαν στο Monterey, μετά τα NSX, Precision, Type S και Precision EV concept, και αναμένεται να περάσει στην παραγωγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό