21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Gordon Murray Technology εντάσσεται στην αυτοκινητοβιομηχανία και σχηματίζει τον όμιλο Gordon Murray

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Gordon Murray ανακοίνωσε την ίδρυση συμβουλευτικής εταιρείας, με όνομα Gordon Murray Technology (GMT), η οποία θα ενταχθεί στην Gordon Murray Automotive (GMA) και κατ’επέκταση δημιουργείται ο όμιλος Gordon Murray (GMG). Οκαθηγητής Gordon Murray θα αναλάβει το ρόλο του εκτελεστικού προέδρου, με τον Phillip Lee να διορίζεται διευθύνων σύμβουλος.

Η νέα επιχείρηση τεχνολογίας θα ενσωματώσει τα υπάρχοντα τμήματα σχεδιασμού και ηλεκτρονικών της GMA για να δημιουργήσει την εταιρεία συμβούλων πλήρους κλίμακας για κατασκευαστές γνήσιου εξοπλισμού (OEMs). Η GMT θα καλύπτει σχεδόν κάθε μέρος της διαδικασίας ανάπτυξης, από το σχεδιασμό έως την κατασκευή, και προς το παρόν εξετάζει ένα υπάρχον project της GMA, των ηλεκτρικών SUV που έχει ανακοινώσει η GMA.

Ο Gordon Murray δήλωσε σχετικά με την ανακοίνωση της επέκτασης:
Η μεγάλη μας ευκαιρία ανάπτυξης βρίσκεται τώρα στην Gordon Murray Technology. Έχουμε μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα και την καλύτερη στην κατηγορία της, ικανή να συνεργαστεί με μια παγκόσμια βάση πελατών, να μεταμορφώσει τα ηλεκτρικά οχήματα, τη συνδεσιμότητα και, τελικά, τις αυτόνομες μεταφορές.
Υπάρχουν ήδη καινοτόμα έργα στα σκαριά και έχουμε σχέδια να αυξήσουμε περαιτέρω την επιρροή μας στην παγκόσμια ανάπτυξη οχημάτων και τις μετασχηματιστικές διαδικασίες κατασκευής με την τελευταία ενσάρκωση του iStream.

Διαχωρίζοντας την επιχείρηση σε αυτά τα δύο καθορισμένα τμήματα, θα επιτρέψει στην αυτοκινητοβιομηχανία να επικεντρωθεί αποκλειστικά στα δικά της έργα. Η GMT και η GMA θα βασίζονται στις -υπό ανέγερση- νέες εγκαταστάσεις της GMG, που βρίσκονται στο Surrey, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το 2024.
Δες ακόμα
O Gordon Murray μας αποκαλύπτει την άκρως εντυπωσιακή συλλογή του

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό