27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Google αποκάλυψε ήδη τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro Fold [Videos]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google δημοσίευσε άλλο ένα teaser για τη σειρά Pixel 9 που αναμένεται να παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα. Το νέο δείχνει το Pixel 9 Pro από την πίσω πλευρά και επιβεβαιώνει ορισμένες φημολογούμενες προδιαγραφές που είχαν ακουστεί στο παρελθόν, όπως ένα εξόγκωμα κάμερας σε σχήμα χαπιού και μια τριπλή διάταξη κάμερας.

\Στο teaser, το Pixel 9 Pro φαίνεται να επιδεικνύει τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει, χάριν στο Gemini AI. Πρόσφατα, μάλιστα, αναφέρθηκε ότι η Google μπορεί να προσφέρει ένα έτος συνδρομής Gemini Advanced σε όσους αγοράσουν το Pixel 9 Pro/Pro XL και έξι μήνες για το φθηνότερο Pixel 9.

Η Google ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι θα λανσάρει τη νέα σειρά Pixel στις 13 Αυγούστου στην εκδήλωση Made by Google. Ανάμεσα σε διάφορες φήμες, η σειρά Pixel 9 αναμένεται να διαθέτει τα M14 OLED panels της Samsung, τα οποία μπορεί να επισκιάσουν το δικό της Galaxy S24.

Η σειρά Pixel 9 αναμένεται να διαθέτει αναβαθμισμένο βιομετρικό hardware αντικαθιστώντας τον οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με έναν υπερήχων. Ενώ οι συσκευές αναμένεται να αποκτήσουν βελτιωμένη κάμερα, η Google μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα της κύριας κάμερας 50MP από το Pixel 8. Επιπλέον, το UI της κάμερας του Google Pixel 9 Pro XL που διέρρευσε υποδηλώνει ότι τα επίπεδα ζουμ της συσκευής μπορεί να εξακολουθούν να φτάνουν το μέγιστο στα 30x.

Η Google δημοσίευσε, επίσης, και ένα νέο επίσημο teaser για το αναδιπλούμενο Pixel 9 Pro Fold. Η ένταξη του Pixel 9 Pro Fold στη σειρά Pixel 9 έχει νόημα, καθώς το αναδιπλούμενο μοιράζεται πολλά εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία σχεδιασμού με τα άλλα τηλέφωνα της σειράς Pixel 9. 

Ειδικότερα, το Pixel 9 Pro Fold μπορεί να διαθέτει επανασχεδιασμένο μεντεσέ και οι αναλογίες διαστάσεων τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής οθόνης έχουν επίσης αλλάξει. Ενώ το teaser δεν παρουσιάζει μια selfie κάμερα, μια προηγούμενη διαρροή έδειξε ότι θα τοποθετηθεί στη γωνία, παρόμοια με αυτή του Pixel 4a.

Το teaser δείχνει το Google Pixel 9 Pro Fold στο χρώμα Porcelain, το οποίο είναι μία από τις χρωματικές επιλογές που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το αναδιπλούμενο. Το άλλο χρώμα στο οποίο εικάζεται ότι θα κυκλοφορήσει το Pixel 9 Pro Fold θα μπορούσε να είναι το μαύρο, το οποίο η Google αποκαλεί Obsidian.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό