18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Google ανακοινώνει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης στο Gmail, στα Docs και σε άλλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε μια σειρά από επερχόμενες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για τις διάφορες εφαρμογές Workspace της, συμπεριλαμβανομένων των Google Docs, Gmail, Sheets και Slides.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν νέους τρόπους δημιουργίας, σύνοψης και ανταλλαγής ιδεών κειμένου με τεχνητή νοημοσύνη στα Docs, την επιλογή δημιουργίας πλήρους μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail βάσει σύντομων κουκκίδων των χρηστών και τη δυνατότητα παραγωγής εικόνας, ήχου και βίντεο τεχνητής νοημοσύνης για την απεικόνιση παρουσιάσεων στα Slides.

Η ανακοίνωση δείχνει την προθυμία της Google να φτάσει τους ανταγωνιστές στη νέα κούρσα τεχνητής νοημοσύνης. Από την άφιξη του ChatGPT πέρυσι και την κυκλοφορία του Bing με δυνατότητα chatbot από τη Microsoft τον Φεβρουάριο, ο γίγαντας της αναζήτησης προσπαθεί να κυκλοφορήσει παρόμοιες δυνατότητες AI. Η εταιρεία φέρεται να δήλωσε «κόκκινο κωδικό» τον Δεκέμβριο, με τα ανώτερα στελέχη να λένε στο προσωπικό να προσθέσουν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης σε όλα τα προϊόντα χρηστών της, τα οποία χρησιμοποιούνται από δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Στις 30 Μαρτίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι επιτρέπει σε μια ομάδα «έμπιστων ελεγκτών» να έχουν πρόσβαση στα εργαλεία γραφής AI στα Docs και στο Gmail, ενώ υποσχέθηκε ενημερώσεις για τον τρόπο χρήσης τους. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει πότε τα υπόλοιπα εργαλεία που ανακοίνωσε θα είναι διαθέσιμα στους δοκιμαστές ή στο κοινό, πέρα ​​από το ότι μπορούμε να περιμένουμε να τα δούμε αργότερα μέσα στο έτος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό