18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Foxconn αναλαμβάνει την παραγωγή της κάμερας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple δίνει στην Foxconn την ευθύνη της παραγωγής της κάμερας του iPhone 13, η οποία εκτιμάται ότι θα ακολουθήσει νέες μεθόδους. Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι η κρίση των επεξεργαστών εκτιμάται ότι θα επηρεάσει και την παραγωγή του νέου iPhone.

Η πρακτική που ακολουθούσε η Apple μέχρι σήμερα ήταν να αγοράζει έτοιμα modules από τους προμηθευτές της και να τα προσθέτει στη γραμμή παραγωγής των iPhone, αλλά το γεγονός ότι η Foxconn θα αναλάβει την παραγωγή των στοιχείων της κάμερας, αλλάζει την πολιτική αυτή, ειδικά εάν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι οι περισσότερες φήμες θέλουν την Foxconn να ακολουθεί εντελώς διαφορετική μεθοδολογία στην κατασκευή της κάμερας.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Apple να παραγγέλνει 90 εκατομμύρια μονάδες iPhone 13 από τη Foxconn, ένα ποσοστό που εμφανίζεται αυξημένο κατά 20% σε σχέση με τις παραγγελίες του iPhone 12. H Apple ανησυχεί για την έλλειψη επεξεργαστών και το πόσο ενδέχεται αυτή να επηρεάσει την προμήθεια της αγοράς.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό