18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ford Performance χαρίζει στο F-150 700 άλογα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχεις ένα Ford F-150 MY2021, ’22 ή ’23 με τον 5-λιτρο, ατμοσφαιρικό V8 και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι τα 400 άλογα και 556 Nm ροπής για τα οποία είναι ικανός δεν σου είναι αρκετά; Δεν χρειάζεται να ψάξεις αλλού, αφού η Ford Performance έχει την λύση για εσένα! Μία λύση που μπορεί να ακυρώνει την εγγύηση του pickup σου (ας είμαστε ειλικρινείς, ποτέ δεν σε ενδιέφερε αυτό) αλλά είναι απολύτως νόμιμη σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α. και θα αναβαθμίσει σημαντικά την απόδοση του κινητήριου συνόλου της καθώς περιλαμβάνει έναν ομολογουμένως τεράστιο supercharger. Το πακέτο ονομάζεται FP700 που ήδη από το όνομα κάνει ξεκάθαρα τα επίπεδα αναβάθμισης της ιπποδύναμης και κοστίζει μόλις $12.350 χωρίς τα περαστικά φυσικά αλλά και τα ελαστικά.

Περιλαμβάνει λοιπόν έναν 3-λιτρο Whipple supercharger ο οποίος όταν τοποθετηθεί πάνω στον 5-λιτρο V8 του F-150 αυξάνει την ισχύ στα 700 άλογα και την ροπή στα 800 Nm! Με άλλα λόγια, αναβαθμίζει την απόδοση του κινητήρα στα επίπεδα του F-150 Raptor R αν και υπολείπεται λίγο στον τομέα της ροπής! Το θετικό στο πακέτο της Ford Performance είναι ότι δεν περιορίζει τους πελάτες όσον αφορά στην καμπίνα ή την καρότσα ενώ μπορεί να τοποθετηθεί εξίσου εύκολα σε μοντέλα με ή χωρίς σύστημα τετρακίνησης! Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης μαύρη γρίλια, νέα γραφικά για τα πλαϊνά του αμαξώματος, ελατήρια χαμηλώματος για την ανάρτηση στο πίσω μέρος, νέα πατάκια και ζάντες ελαφρού κράματος 22 ιντσών. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές εκδόσεις του FP700 (Bronze και Black Edition) που όπως υποδηλώνουν και οι ονομασίες προσφέρουν διαφορετικού χρώματος ζάντες και διακοσμητικά αλλά κοστίζουν ακριβώς το ίδιο.

Φυσικά, το πακέτο FP700 μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα εξαρτήματα που προσφέρει ήδη η Ford Performance για το F-150, όπως η πλαϊνή εξάτμιση για παράδειγμα ή κάποια αξεσουάρ για το αμάξωμα… Θέλεις λοιπόν περισσότερη δύναμη όχι μόνο σε σύγκριση με το stock F-150 αλλά ακόμα και με το F-150 Raptor αλλά δεν θέλεις την ανάρτηση ή το look του σκληροπυρηνικού F-150 Raptor R; Η Ford Performance έχει την απάντηση και με 700 ίππους και 800 Nm ροπής, μπορεί να γίνει πολύ πειστική!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό