29.3 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Η Ford σχεδιάζει τετράθυρη Mustang!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ford, Jim Farley, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα επεκτείνει τη γκάμα της Mustang ώστε να συμπεριλάβει ένα σεντάν.

Σε συνέντευξή του στο Autocar, ο Farley δήλωσε ανοιχτός σε νέες μορφές αμαξώματος της Mustang, αρκεί να διατηρούν τις επιδόσεις και τη συμπεριφορά του πρωτοτύπου.

Αυτή η πιθανή επέκταση έρχεται παρά τη σταθερή του θέση ενάντια σε ένα ηλεκτρικό pony car Mustang, το οποίο δήλωσε ότι δεν θα συμβεί ποτέ.

Αν και η ιδέα μιας οικογενειακής Mustang μπορεί να προκαλεί αντιδράσεις στους λάτρεις της, η Ford φαίνεται να εξετάζει αυτή την κίνηση εδώ και αρκετό καιρό.

Οι επίσημες απεικονίσεις του ανώτερου σχεδιαστή Christopher Stevens, που χρονολογούνται από τον Σεπτέμβριο του 2022, δείχνουν μια κομψή σχεδίαση Mustang sedan.

Η γκάμα της Ford στις ΗΠΑ έχει συρρικνωθεί με τη διακοπή των Fiesta, Focus και Fusion, αφήνοντας τη Mustang ως το μοναδικό αυτοκίνητο μέσα σε έναν στόλο από SUV και pick-up.

Οι φήμες για μια τετράθυρη Mustang κυκλοφορούν από το 2018, με τις αρχικές αναφορές να κάνουν λόγο για ένα σεντάν με υπερτροφοδοτούμενο V-8. Ωστόσο, αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Ο Farley οραματίζεται την επέκταση της οικογένειας Mustang με περισσότερα μοντέλα πέρα από την ηλεκτρική Mach-E και την πανάκριβη GTD.

Τόνισε ότι ενώ μια πλήρως ηλεκτρική Mustang είναι εκτός συζήτησης, μια υβριδική έκδοση θα μπορούσε να είναι μια πιθανότητα.

Ο Farley επανέλαβε τη δέσμευση της Ford στον κινητήρα V-8, υποσχόμενος να τον κρατήσει ζωντανό «όσο μας αφήνει ο Θεός και οι πολιτικοί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό