19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Ford θα κατασκευάσει ιατρικό εξοπλισμό, η Tesla δώρισε 1.225 αναπνευστήρες στις ΗΠΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ford γίνεται μια ακόμη αυτοκινητοβιομηχανία που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοινώνει πως θα κατασκευάσει ιατρικό εξοπλισμό. Συγκεκριμένα η Μπλε Οβάλ εταιρία, σε συνεργασία με την GE Healthcare και την 3M θα κατασκευάσει μηχανικούς αναπνευστήρες, απλούς αναπνευστήρες και προστατευτικές μάσκες.
Η Ford σε συνεργασία με την 3M θα κατασκευάζει 1.000 απλούς αναπνευστήρες τον μήνα στα εργοστάσιά της στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας και ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί στη παραγωγή των αυτοκινήτων της, όπως π.χ οι ανεμιστήρες από τα κλιματιζόμενα καθίσματα του F-150.

Σε συνεργασία με την GE Healthcare θα κατασκευάσει μια “απλούστερη έκδοση” των μηχανικών αναπνευστήρων της εταιρίας, με την Μπλε Οβάλ εταιρία να κατασκευάζει εβδομαδιαίως και 100.000 απλές προστατευτικές μάσκες.
Στις σχετικές ειδήσεις ο Elon Musk ανακοίνωσε πως η Tesla αγόρασε από την Κίνα 1.225 μηχανικούς αναπνευστήρες των ResMed, Philips και Medtronic, εγκεκριμένοι από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), και τους έστειλε στις ΗΠΑ προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τα νοσοκομεία της χώρας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό