24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ford ετοιμάζει τετράθυρη Mustang

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ford φέρεται να διερευνά νέες κατευθύνσεις για τη μάρκα Mustang, με σχέδια τόσο για ένα σεντάν όσο και για μια έκδοση εκτός δρόμου.

Σε μια πρόσφατη συνάντηση αντιπροσώπων, στελέχη της Ford, συμπεριλαμβανομένου του CEO Jim Farley και του εκτελεστικού προέδρου Bill Ford, παρουσίασαν μακέτες και απεικονίσεις αυτών των νέων μοντέλων, σύμφωνα με το Automotive News.

Το σεντάν, που ονομάζεται προσωρινά «Mach 4», και η off-road παραλλαγή, για την οποία δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο όνομα, αναμένεται να διατηρήσουν τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Το off-road μοντέλο θα διαθέτει τετρακίνηση και σχεδιαστικά στοιχεία που θυμίζουν όχημα σαφάρι. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα μοντέλα είναι ακόμη περιορισμένες.

Η κίνηση της Ford να επεκτείνει τη γκάμα της Mustang έρχεται καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αντιμετωπίζει δυσκολίες στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων, όπου υστερεί σε κερδοφορία και όγκο πωλήσεων έναντι της Tesla.

Οι νέες παραλλαγές της Mustang στοχεύουν να ενισχύσουν την ελκυστικότητα της μάρκας εν μέσω μιας στροφής της αγοράς μακριά από τα παραδοσιακά muscle cars, μετά τη διακοπή της Camaro από τη Chevrolet και τη μετάβαση της Dodge σε ηλεκτρικές ή εξακύλινδρες επιλογές για το Charger.

Εκτός από τις νέες Mustang, η Ford εργάζεται επίσης πάνω σε μια πλατφόρμα χαμηλού κόστους EV και εξετάζει νέες επενδύσεις για τα υπάρχοντα μοντέλα, αντανακλώντας την ευρύτερη στρατηγική της για την εξισορρόπηση των επενδύσεών της σε ηλεκτρικά οχήματα με κερδοφόρα μοντέλα εσωτερικής καύσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό