22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Florence Pugh ευχαρίστησε το cast του Don’t Worry Darling και «έθαψε» την Olivia Wilde στο τέλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν ξέρουμε 100% τι συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας, αλλά η ηθοποιός μάλλον δεν πρόκειται να το ξεχάσει.

Η ταινία Don’t Worry Darling έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους, οι ηθοποιοί έδωσαν το παρών για να την τιμήσουν και να απολαύσουν τους κόπους τους, αλλά, και πάλι, πρώτο θέμα συζήτησης είναι η κόντρα στο παρασκήνιο μεταξύ Olivia Wilde, Shia LaBeouf και Florence Pugh.

Το ότι η Wilde δεν μας τα λέει και πολύ καλά φάνηκε κυρίως μετά το βίντεο που διέρρευσε ο LaBeouf και που αποδεικνύει ότι η σκηνοθέτης και ηθοποιός της ταινίας είπε ψέματα πως εκείνη απέλυσε τον σταρ λόγω κακής συμπεριφοράς, ενώ αυτό που έγινε στην πραγματικότητα είναι ότι εκείνος παραιτήθηκε κι εκείνη τον ενοχλούσε για να επιστρέψει.

Η ανάρτηση της Florence Pugh για την ταινία

Με τούτα και μ’ εκείνα, η ταινία βρίσκεται στους κινηματογράφους διεθνώς και η 26χρονη πρωταγωνίστρια είπε να κάνει μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram για να ευχαριστήσει το κοινό που αγόρασε εισιτήρια αλλά και όλους όσους βοήθησαν με τον τρόπο τους στη δημιουργία της ταινίας.

https://www.instagram.com/p/Ci3RkQaoNDy

Είπε, λοιπόν, να δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Μέσα σε αυτές ήταν και μία με τη Wilde, αλλά αυτή ήταν προς το τέλος του και, μάλιστα, δεν ήταν καν από τα γυρίσματα αλλά από το τελικό αποτέλεσμα. Έβαλε, δηλαδή, την Alice με την Bunny, τους χαρακτήρες που υποδύονται. Ποιος ξέρει; Ίσως δεν ήθελε να θυμάται καθόλου τη Wilde στα γυρίσματα που φήμες λένε ότι εξαφανιζόταν για να απιστεί στον τότε σύντροφό της, Jason Sudeikis, με τον Harry Styles που υποδύεται το σύζυγο της Alice στην ταινία.

«Γνωρίσαμε τόσους πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους, επισκεφτήκαμε κάποιες τρελές τοποθεσίες, δουλέψαμε σκληρά στη σκόνη της ερήμου και φαινόμασταν ωραίοι κάνοντάς το», είπε και συνέχισε πιο κάτω: «Σε όλους όσοι βοήθησαν για να φτιάξουμε την ταινία, η αφοσίωση και η αγάπη σας φαινόταν καθημερινά. Σας ευχαριστώ».

Μετά, ακολούθησε και δεύτερο post και η Wilde δεν ήταν πουθενά.

https://www.instagram.com/p/Ci3S1UZoCrx

Η Olivia Wilde ισχυρίζεται ότι και εκείνη έδιωξε τον Shia LaBeouf και εκείνος παραιτήθηκε



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό