12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η FIFA ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τον αγώνα Βραζιλία-Αργεντινή

Ειδήσεις Ελλάδα

Η FIFA πήρε την κατάσταση στα χέρια της και ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία για τα κωμικοτραγικά γεγονότα στο Σάο Πάουλο, με τη διακοπή του αγώνα Βραζιλία-Αργεντινή στο 6ο λεπτό, λόγω της εισβολής αστυνομικού στο γήπεδο.

«Μετά την ανάλυση των επίσημων αναφορών των αγώνα … η FIFA επιβεβαιώνει ότι ξεκίνησαν οι πειθαρχικές διαδικασίες που στις οποίες συμμετέχουν και οι δύο ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ζητήθηκε και από τις δύο ομάδες να παράσχουν περαιτέρω πληροφορίες για τα γεγονότα που οδήγησαν στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης, πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν και θα αξιολογηθούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA».

Σύμφωνα με την υγειονομική αρχή της Βραζιλίας, στους ταξιδιώτες που βρέθηκαν σε Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Αφρική και Ινδία στη διάρκεια των τελευταίων δύο εβδομάδων απαγορεύεται η είσοδος, εκτός αν είναι Βραζιλιάνοι πολίτες ή έχουν μόνιμη κατοικία στη χώρα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση υποστηρίχθηκε ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αργεντινής έκαναν πλαστές δηλώσεις στα έντυπα μετανάστευσης αναφορικά με την προηγούμενη διαμονή τους .

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό