18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Fiat Chrysler Automobiles προχωρά σε προσωρινές μειώσεις μισθών παγκοσμίως

Ειδήσεις Ελλάδα

Την περασμένη εβδομάδα GM και Ford ανακοίνωσαν μέτρα λιτότητας και μειώσεις μισθών λόγω των προβλημάτων που έχει φέρει η πανδημία κορωνοϊού και τώρα η Fiat Chrysler Automobiles ανακοίνωσε πως προχωρά και αυτή σε προσωρινές μειώσεις μισθών παγκοσμίως, προκειμένου να αποφευχθούν οι απολύσεις εν μέσω της πανδημίας.
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Mike Manley, θα πάρει μισθό μειωμένο κατά 50% τους επόμενους τρεις μήνες, τα 19 μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου της FCA θα δουν τις αποδοχές τους να μειώνονται κατά 30%, ενώ ο πρόεδρος John Eklann και το διοικητικό συμβούλιο της FCA θα παραιτηθούν από το υπόλοιπο της αποζημίωσης για το 2020. Η FCA δήλωσε ότι οι περισσότεροι μισθωτοί παγκοσμίως θα κληθούν να λάβουν προσωρινή μείωση κατά 20%.1Οι μειώσεις των μισθών θα ξεκινήσουν από την 1η Απριλίου, με την FCA να τονίζει πως τα χρήματα που δεν θα δοθούν το διάστημα αυτό στους υπαλλήλους και στα στελέχη της, θα τους δοθούν μέχρι το αργότερο τις 15 Μαρτίου του 2021.
Η προστασία της οικονομικής υγείας της εταιρείας είναι ευθύνη όλων και φυσικά ξεκινά με τον εαυτό μου και με την ηγεσία της FCA,
δήλωσε ο Manley.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό