16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η FIA ίσως επιβεβαίωσε την απόλυση του Masi. Στις 18 Μαρτίου οι αποφάσεις για ό,τι συνέβη στο Άμπου Ντάμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η FIA, στις 18 του Μάρτη, την Παρασκευή δηλαδή πριν από το πρώτο GP της χρονιάς, στη πίστα του Μπαχρέιν, θα δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνας της, όπως και τις τελικές της αποφάσεις σχετικά με το τι συνέβη στο τελευταίο GP της περσινής χρονιάς, σε αυτό του Άμπου Ντάμπι, όπου κρίθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή. Νωρίτερα μέσα στον Φεβρουάριο, τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν στην Επιτροπή της Formula 1.
Παράλληλα η FIA αναφέρει πως ο νέος πρόεδρός της, ο Mohammed Ben Sulayem, έχει ξεκινήσει συνομιλίες με όλες τις ομάδες της Formula 1 για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και του τι συνέβη στο GP του Άμπου Ντάμπι, ενώ στη συνέχεια θα συνομιλήσει και με όλους τους πιλότους.

Η FIA αναφέρει πως ο Mohammed Ben Sulayem ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και τον πρόσφατα διορισμένο Διευθυντή Μονοθέσιου Peter Bayer, μια θέση που μέχρι πρότινος την κατείχαν ο Michael Masi και ο Νικόλας Τομπάζης, να καταθέσει προτάσεις για την αναθεώρηση και τη βελτιστοποίηση της οργάνωσης της δομής της FIA F1 για τη σεζόν του 2022.
Αυτή η αναφορά της FIA στην επίσημη ανακοίνωσή της στο πρόσωπο του Bayer, ενδεχομένως να επιβεβαιώνει την απόλυση του Masi και του Τομπάζη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό