22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η FIA έδωσε το πρωτάθλημα στον Hamilton!

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, η FIA ανακοίνωσε πως το περσινό πρωτάθλημα αλλάζει χέρια και από αυτά του Max Verstappen περνά σε αυτά του Lewis Hamilton.
Παρότι η Mercedes δεν κατέφυγε στο Διεθνές Εφετείο της FIA, η Διεθνής Ομοσπονδία μετά τα αποτελέσματα του πορίσματος για το τι συνέβη στο περσινό τελευταίο Grand Prix, εκεί όπου ο Michael Masi απέτυχε να εφαρμόσει τουλάχιστον δύο άρθρα των κανονισμών, μια απόφαση που καθόρισε εν τέλει το πρωτάθλημα, έκρινε πως το δίκαιο είναι το πρωτάθλημα να καταλήξει στον Hamilton.1Έτσι ο Hamilton κατέκτησε το πολυπόθητο 8ο πρωτάθλημα και έγινε αυτός ο πιλότος με τα περισσότερα πρωταθλήματα, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Michael Schumacher με 7.2Ο Lewis Hamilton δήλωσε:Wow! Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Αυτός είναι ο 8ος παγκόσμιος τίτλος μου στην F1. Όταν ξεκίνησα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εάν μου έλεγε κάποιος πως θα κατάφερνα να κατακτήσω 8 παγκόσμια πρωταθλήματα στην Formula 1 θα τον έλεγα τρελό. Και όμως, να που το κατάφερα.
Τα εύσημα όμως πρέπει να δοθούν σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας της Mercedes F1. Η Formula 1 είναι ένα ομαδικό σπορ. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει το παραμικρό.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την FIA για την απόφασή της και ειδικά την First April που συνέβαλε αποφασιστικά σε αυτή. Καλό μήνα σε όλους!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό