23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Ferrari Purosangue θα έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ferrari έκανε γνωστό πως η διαθεσιμότητα της Purosangue θα είναι περιορισμένη, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα supercars της ιταλικής εταιρίας. Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Ferrari Άπω και Μέσης Ανατολής, Dieter Knechtel, λέγοντας:

Θα υπάρξει σύντομα ένα ακόμη μοντέλο στη γκάμα μας και όπως συμβαίνει και με τα υπάρχοντα, έτσι και με αυτό, δεν θα υπάρχει ατελείωτη προσφορά. Θα είμαστε πολύ προσεκτικοί για να το ισορροπούσε σωστά.
Οι υφιστάμενοι πελάτες της Ferrari θα έχουν προτεραιότητα για την αγορά μιας Purosangue, η οποία θα παρουσιαστεί μέσα στο έτος, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν από τις αρχές του 2023.

Θα μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό της, θα διαθέτει ρυθμιζόμενη καθ’ύψος ανάρτηση, προηγμένες αντιστρεπτικές που θα βελτιώνουν την κύλιση του αυτοκινήτου τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, ενώ μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με τρία σύνολα.

Στη βάση θα υπάρχει o νέος 2,9-λίτρων V6 twin-turbo plug-in υβριδικός της 296 GTB, θα ακολουθεί ο 4,0-λίτρων υβριδικός V8 της SF90 Stradale και τέλος θα υπάρχει και ένας V12 ατμοσφαιρικός απόδοσης 800 ίππων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό