17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ferrari σταματά να δέχεται παραγγελίες για την Purosangue

Ειδήσεις Ελλάδα

Πίστευε κανείς πως η Ferrari Purosangue δεν θα αποτελέσει μία τεράστια επιτυχία για την ιταλική εταιρία; Αν ναι, τα παραδείγματα των Porsche Cayenne και Lamborghini Urus δεν ήταν αρκετά μαθήματα για την πορεία των SUVs που προέρχονται από καταξιωμένες σπορ μάρκες; Ακόμα και… κέρατα να είχε η Purosangue, οι φανατικοί οπαδοί της Ferrari θα έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να κάνουν μία δική τους και ευτυχώς γι’ αυτούς, το SUV της ιταλικής μάρκας όχι μόνο δεν έχει κέρατα αλλά είναι όσο οπτικά αποδεκτό μπορεί να είναι ένα SUV τη σήμερον ημέρα. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, η Ferrari έχει θέσει ορισμένους περιορισμούς για την παραγωγή της Purosangue και αυτό με την σειρά του οδηγεί σε κάποια… προβλήματα.

Βλέπεις, η Ferrari δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον περιορισμό της παραγωγής της Purosangue σε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων αλλά για να μην… ξεφύγει εντελώς η κατάσταση, δήλωσε ότι δεν θέλει το εντυπωσιακό SUV να αντιπροσωπεύει ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 20% επί του συνόλου της ετήσιας παραγωγής της Ferrari. Οι λόγοι είναι προφανείς και εστιάζουν στο φαινόμενο του exclusivity. Με πιο απλά λόγια, η Ferrari δεν θέλει η Purosangue να καταντήσει… σούπα! Η αποδοχή του νέου μοντέλου από το αγοραστικό κοινό όμως μάλλον ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες της εταιρίας αφού χωρίς να έχουν περάσει ούτε 3 μήνες από την επίσημη παρουσίαση της και χωρίς να έχει παραδώσει ούτε μία Purosangue, είναι αναγκασμένη να σταματήσει να δέχεται παραγγελίες αφού αυτές που ήδη έχει στα βιβλία της είναι αρκετές για να “κλείσει” η παραγωγή των δύο επόμενων ετών!

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η μοναδική έκδοση που είναι διαθέσιμη είναι η κορυφαία, με τον ατμοσφαιρικό V12 των 6.5 λίτρων, η οποία κοστίζει €390.000 στην Ιταλία ή αν προτιμάς, περίπου 50% περισσότερο από μία Lamborghini Urus. Η τιμή λοιπόν σίγουρα δεν αποτελεί πρόβλημα για τους επίδοξους ιδιοκτήτες, όπως είμαστε σίγουροι πως ούτε οι τεράστιοι χρόνοι αναμονής θα πτοήσουν αυτούς που έχουν βάλει στο μάτι μία Ferrari Purosangue.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό