Home Lifestyle Η Euroleague παραδέχθηκε λάθος της στο ματς του Ολυμπιακού

Η Euroleague παραδέχθηκε λάθος της στο ματς του Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ και να ανακτήσει το προβάδισμά του στη σειρά των Play Offs. Οι Καταλανοί προηγούνται με 2-1 στη σειρά και πλέον οι Πειραιώτες καλούνται να πάρουν δύο διαδοχικές νίκες προκειμένου να βρεθούν στο Final Four του Βερολίνου.

Με τη λήξη του αγώνα, έγινε… χαμός στα social media, λόγω της διαιτησίας του αγώνα, με τους φίλους του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται έξαλλα, ειδικά για τη φάση του Σατοράνσκι 16 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, όπου δεν έκανε την επαναφορά μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν είχε δοθεί η μπάλα στους γηπεδούχους, τότε τα πράγματα μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικά.

Η Euroleague, έβγαλε ανακοίνωση και παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος από τον διαιτητή και πως θα έπρεπε να δοθεί η μπάλα στον Ολυμπιακό, όμως τώρα… είναι αργά και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Δείτε την ανακοίνωση: ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ (00:16.3): Με 16,3 δευτερόλεπτα να απομένουν μέχρι το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου, ο χρόνος που ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Τόμας Σατοράνσκι, έχει την μπάλα στα χέρια του πριν την εισερχόμενη, υπερβαίνει το όριο των 5 δευτερολέπτων (FIBA OBR – Άρθ. 17.3.1 Ο παίκτης που εκτελεί την επαναφορά δεν θα χρειαστούν περισσότερα από 5 δευτερόλεπτα για να απελευθερωθεί η μπάλα). Οι διαιτητές θα έπρεπε να έχουν κάνει παράβαση 5 δευτερολέπτων, με αποτέλεσμα την κατοχή για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Λάθος που δεν δόθηκε η παράβαση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version