22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Euroleague ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές… Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Euroleague επιστρέφει και πάλι στις «οθόνες» μας και οι διοικούντες της διοργάνωσης μέσα από τα Social Media, ανακοίνωσαν μία σειρά από το ντοκιμαντέρ που θα ονομάζεται «Rivalries» για τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μία από αυτές, είναι φυσικά η κόντρα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. 

Στο παραπάνω βίντεο, διακρίνουμε τις πιο «καυτές» έδρες της Euroleague, οι οποίες διαφημίζονται συχνά, όπως το ΟΑΚΑ, το ΣΕΦ, τα γήπεδα των Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάρτσα, αλλά και της Ανατολού Εφές και της Φενέρμπαχτσε. Όλες αυτές οι ομάδες, θα γίνουν ένα σπάνιο ντοκιμαντέρ που κάθε φίλος του αθλητισμού θα το παρακολουθήσει!

Αναλυτικά η δημοσίευση της Euroleague: «Μια σειρά που αποκαλύπτει μερικές από τις σημαντικότερες ιστορικές αντιπαλότητες και ντέρμπι στον κόσμο του αθλητισμού πώς ξεκίνησαν, τι τους τροφοδοτεί και τις καθοριστικές στιγμές. Διαιρεμένες πόλεις και χώρες που συναντώνται στο γήπεδο. Από το «El Clásico» στην Ισπανία και το Αιώνιο Ντέρμπι στο Βελιγράδι μέχρι τις αντιπαλότητες Ελλάδας, Τουρκίας και Ιταλίας.

Αυτή η σειρά διερευνά πώς ο αθλητισμός είναι ένα παράθυρο στον ευρύτερο κόσμο, βουτώντας βαθιά στους πολιτιστικούς και ιστορικούς διαχωρισμούς που πυροδοτούν και καθορίζουν αυτά τα παιχνίδια.

Οι μεγάλοι ήρωες –παρελθόν και παρόν– μας ταξιδεύουν στις αντιπαλότητες, γιατί έχουν σημασία και τι επιφυλάσσει το μέλλον. Εμπλέκουμε τους «ultras» για να δούμε από κοντά τι κάνει αυτούς τους ανταγωνισμούς τόσο σημαντικούς, βαθιά ριζωμένους και μοναδικούς».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό